Viser alle 4 resultater

Candy Melts

Jeg er forhandler af Candy Melts. Se mit udvalg af fra Wilton. Du kan vælge imellem pink, blå eller ekstra hvide. Har du brug for flere farver, så send mig gerne en mail. Husk jeg tilbyder billige priser = prisgaranti i DK på Candy Melts. Hurtig levering – indenfor 1-3 hverdage.

(3) 44,95 kr.
(3) 44,95 kr.

Jeg forhandler Candy Melts fra Wilton

Med Candy Melts fra Wilton får du en smeltechokolade som smager af hvid chokolade – uanset hvilken farve du bruger. Candy Melts er beregnet til at smelte, så den kan bruges som overtræk til kager, for eksempel popcakes (såkaldte kageslikkepinde, som stammer fra USA, men som har vundet indpas i Danmark de sidste par år), konfekt eller andre bagværker. De kan også bruges til at lave figurer af chokolade. Til det formål, se mine udvalg af chokoladeforme.

Hvad er fordelen ved Candy Melts sammenlignet med almindelig smeltechokolade?

Det geniale ved Candy Melts er blandt andet, at de uden problemer kan smeltes flere gange uden at få en grynet konsistens. På den måde er der et langt mindre spild end med almindelig smeltechokolade. Man kan ikke gøre det samme med almindelig smeltechokolade. Candy Melts er en chokolade, som er nem at arbejde med, den smelter let og kan bruges til alle former for coating, støbning eller til at dyppe i.

Sådan arbejder du med Candy Melts

Du kan smelte dine Candy Melts i mikrobølgeovnen, så den hurtigt er klar til brug. Ønsker du en tyndere konsistens, tilføjer du blot lidt kakaosmør til dine smeltede Candy-Melts. Prøv for eksempel at smelte Candy Melts pink, og brug den smelte masse til at dyppe jordbær i. Resultatet er utrolig flot og meget piget. Det vil være et hit til studenterfesten, barnedåben eller en polterabend.

Er Candy Melts det samme som chokolade?

Svaret er nej. Selvom de ligner og har den samme konsistens som chokolade, så er det ikke det samme som chokolade. Hovedingredienserne i Candy Melts er sukker og vegetabilsk olie, og de indeholder oftest ikke kakaosmør. Og så fås de i mange forskellige farver. Hos kagegrisen fører jeg pt. Candy Melts i farverne pink, blue og ekstra hvid, men har du ønsker til andre farver, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg er sikre på, at jeg kan skaffe lige det du mangler. Husk, at jeg har billige priser på Candy Melts og andre ingredienser til bagning, konfekt, flødeboller osv. og jeg tilbyder mine kunder prisgaranti i DK. Jeg garanterer også hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Jeg er forhandler af alt indenfor bageartikler og ingredienser til bagværk og konfekt med mere

Står du overfor et bageprojekt, som kræver indkøb af nye springforme, chokoladeforme eller specielle ingredienser, så har jeg alt til dit projekt. Jeg har udstyret til når du skal lave dine egne flødeboller eller bolcher, når du skal bage en flot kage med fondant til barnedåben eller brylluppet, eller når du og dine børn eller børnebørn skal lave sjove popcakes. Jeg har også alt du behøver, når du vil lave dine egne ispinde: isforme, ispinde eller hvad med en praktisk vaffelholder? Finder du ikke det du søger, så skriv en mail til mig. Jeg vil gøre alt jeg kan, for at skaffe lige det du mangler. Søg inspiration til dit næste projekt på kagegrisen.dk. Det kan sagtens være, at du under menuen ”Opskrifter” finder noget der frister.

Kagegrisen.dk
X