Viser alle 3 resultater

Bagestål

Køb det populære bagestål hos Kagegrisen til Danmarks bedste priser. Hurtig levering.

Vi fører et lille udvalg af bagestål i høj kvalitet, som vil holde i mange år – ja, faktisk er de så holdbare, at de højst sandsynlig ender med at gå i arv i flere generationer.

Ikke på lager
399,00 DKK
Ikke på lager
489,00 DKK

Køb dit bagestål her på shoppen

Med et bagestål kan du bage brød, så det smager mindst lige så godt og sprødt, som det du køber hos en god bager – vi vil endda vove at sige, at det smager endnu bedre. Bagestålet måler 40x34 cm – en perfekt størrelse til brød og pizzaer med mere. Med et bagestål kan dit bagværk nå nye højder. Og så har vi oven i købet prisgaranti i Danmark, og leverer selvfølgelig hurtigt og indenfor 1-2 hverdage.

Hvad er bagestål?

Bagestål er en tung plade lavet i rå stål, som ikke har fået overfladebehandling. Du opnår et fantastisk resultat med dit bagværk, når du bruger bagestål i ovnen. Stålpladen lægges i ovnen for at give brødet en perfekt sprød skorpe og pizzaen en helt fantastisk sprød og knasende bund – lige som de laver pizzaer i Italien. Bagestål er dog en amerikansk opfindelse, som hurtigt har vundet indpas i resten af verden. Hvis du ikke har prøvet bagestål før, skulle du prøve det nu. Vi kan garantere, at du ikke vil fortryde dit køb af bagestål. Et bagestål er en fantastisk opfindelse, som slår en traditionel bagesten med flere længder, grundet dets utrolig gode evne til at lede varmen. Det er hemmeligheden bag sprødheden af brød bagt på bagestål.

Inden du tager dit bagestål i brug, er her nogle gode råd

Når du har købt dit bagestål, er der lige nogle ting, som du skal gøre, inden du bruger det første gang. Stålpladen vaskes grundigt af, og til det formål har du brug for en blød klud eller et stykke køkkenrulle med sæbe og vand. Når du har vasket det af, skal du aftørre det grundigt. Herefter smøres det ind i et tyndt lag madolie. Inden du placerer din dej på bagestålet, skal du tænde ovnen på 250 grader varmluft og give bagestålet en time i ovnen. Dette gøres for at brænde det grundigt igennem. Nu er dit bagestål klar til at blive brugt.

Sådan vedligeholder du dit bagestål

Det er utrolig nemt, at holde dit bagestål pænt og rent. Hvis du har fulgt anvisningerne inden ibrugtagning, vil det fremover være nemt at holde dit bagestål rent og pænt. Er bagestålet blevet meget beskidt efter brug, så sørg for at rengøre det grundigt ved at skrabe fastbrændte stykker dej af med en skraber. Bagefter skal bagestålet vaskes grundigt af, så det er klar til næste gang. Du kan med fordel behandle det med olie efter hver brug, så slipper du for, at dej, ost eller andet brænder fast i bagestålet. Det er meget vigtigt, at du aldrig kommer dit bagestål i opvaskemaskinen.

Sådan opbevarer du dit bagestål

Du bør opbevare dit bagestål tørt og varmt for at forhindre, at der kommer rust. Skulle du alligevel være uheldig, at der er kommet rust på bagestålet, kan du forsigtigt gnide det væk med en ståludsvamp og lidt sæbe og vand. Afslut altid med lidt madolie.

Sådan bruger du dit bagestål

Der er ikke mange ben i at bruge et bagestål til dit bagværk. Du starter med at gøre stålet ekstremt varmt ved at lægge det i en 250 grader varm ovn i 35-40 minutter. Hvis du har stillet dit brød til hævning på en aluminiumsplade, kan du blot placere denne direkte på bagestålet, når det er blevet varmt. Men du kan også vælge at bage direkte på dit bagestål. Husk at holde øje med dit brød, da det let kan brænde på ved de meget høje temperaturer. Vær ekstra opmærksom, når du tager dit brød ud af ovnen. Bagestålet bliver ekstremt varmt.

Pizzaer bagt på bagestål - et sikkert hit hver gang!

Med et bagestål kan du fremtrylle lækre pizzaer med utrolig sprød bund hver gang. Du har sikkert prøvet at måtte smide pizzabunde ud, fordi de bare ikke vil lykkes på en pizzasten. De tider er ovre. Med et bagestål sidder pizzabunden lige i skabet hver eneste gang. Dette skyldes den enorme varme, som et bagestål tilfører dejen og bunden bobler op og bliver sprød og samtidig luftig - præcis som i en professionel pizzaovn.

Opnå brød af professionel kvalitet med et bagestål

Det er ikke kun pizzaer, som får den helt perfekte sprødhed med et bagestål. Du kan også fremstille baguettes, ciabattabrød, pitabrød eller naanbrød med dit bagestål. Den høje varme gør, at dejen bliver let og luftig med den helt perfekte, sprøde skorpe. Dine tænder vil løbe i vand, når du sætter dem i et luftigt ciabattabrød med koldt smør på. Hvem kan stå for det? Lad dit bagværk nå nye højder - investér i et bagestål.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X