Viser alle 26 resultater

Marcipan

Stort udvalg af marcipan. Vi tilbyder naturligvis prisgaranti i Danmark, samt sørger for, at din ordre bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

-3%
30,95 DKK
-8%
109,95 DKK
-3%
30,95 DKK
Ikke på lager
189,00 DKK
-3%
30,95 DKK
-6%
29,95 DKK
-3%
-9%
29,00 DKK
-8%
-3%

Læg sidste hånd på din kage med marcipan og få et flot resultat

Vælger du at beklæde din kage med marcipan, vil du opleve, at din kage får et flot og stringent look. Du kan bruge det til at beklæde din kage, men massen kan også bruges til at forme flotte figurer og udsmykninger til din kage. Brug fx en udstikker i en sjov eller sød facon, til at udstikke flotte marcipanudsmykninger med. Massen er let at arbejde med og med lidt fingersnilde, kan du forme lige præcis det, som du har brug for til dit mesterværk. Om det gælder kager til børnefødselsdag, bryllupskager, receptionskager eller noget helt fjerde, så vil marcipan kunne sætte prikken over i'et på din kage. Se vores udvalg her på siden. 

Hvid marcipan eller en farvet version – valget er dit

Skal du lave en kage, som skal have en bestemt farve eller et bestemt farvetema, så er det oplagt, at vælge en indfarvet marcipan i den farve, du står og skal bruge. Det gør det nemmere og du får en helt ensfarvet masse, som du kan opnå et glat og gennemført resultat med. Vores udvalg dækker over de mest gængse farver, for eksempel blå, grøn, rød, hvid og sort. Du kan også vælge en ufarvet version. Det kræver blot, at du selv indfarver marcipanen med en pastafarve. Se vores udvalg af pastafarver her på siden. Skal du bruge mange forskellige farver, men kun en lille klump af hver farve, anbefaler vi, at du køber den hvide, og tilkøber farverne. Så kan du nøjes med at indfarve præcis den mængde marcipan, som du har brug for til din kage. På den måde strækker din marcipan længere og du undgår spild.

Bliv klogere på marcipan

Marcipan er lavet af mandler og sukker og smagen af mandler mærkes tydelig i en ægte marcipan. Jo større indhold af mandler, jo bedre er marcipanens kvalitet. Kagegrisens udvalg af indfarvet marcipan indeholder 20 % mandler og fås i mange forskellige farver. Du kan bruge det til meget forskelligt bagværk. Til overtræk af kager, til udformning af pynt eller til konfekt eller petit four. Eller hvad med at prøve at fremtrylle en marcipan-is eller en lækker kransekage eller wienerbrødsstang? Til de formål er marcipan uundværligt. Til kransekager anbefaler vi Odense Marcipan kranse, som er specielt velegnet til kransekager.

Fondant eller marcipan?

Det er uden tvivl nemmere at arbejde med fondant frem for marcipan, da fondant ikke revner lige så let som marcipan. Dog vil de fleste mene, at smagen af marcipan bedre end smagen af fondant. Den slags vi fører på kagegrisen.dk er beregnet til overtræk af kager, og netop derfor revner den ikke så let. Lad det komme an på en prøve og eksperimentér med, om det er fondant eller marcipan, som du arbejder bedst med og som giver det flotteste slutresultat. Vi vil blot ønske dig god fornøjelse!

Skal du bage kransekage? Køb ægte marcipan og opnå det perfekte resultat

Der er næsten ingen grænser for hvad marcipan kan bruges til. Den mest klassiske opskrift er nok kransekage, som er selvskrevet til nytårsaften, men som også kan spises med velbehag alle årets andre dage. En hjemmelavet kransekage lavet af ægte marcipan er noget af det bedste man kan sætte tænderne i. Du kan vælge at lave simple kransekagestænger og fylde nogle af dem med nougat. Hvis du skal udfordre dig selv, kan du lave et kransekagetårn af ringe, og afslutte med pynt af glasur og knallerter. Så er der virkelig lagt op til den perfekte afslutning på årets sidste dag. Kransekage egner sig godt til at blive frosset ned, så du kan lave kransekagerne i god tid og på den måde undgå stress og jag på den store festdag.

Marcipan til mazarinkager – endnu en klassiker

En god mazarinkage, som indeholder god, ægte marcipan, er endnu en kær klassiker indenfor dansk bagværk. Du kan vælge at lave en helt almindelig mazarinkage, med smagen af dejlig marcipan, eller tilføje fx citron eller appelsin, for at give kagen en dejlig frisk smag. Nogle ynder at tilføje nougat eller nødder, som også går rigtig godt sammen med smagen af marcipan. Valget er dit, og med en mazarindej med ægte marcipan, er du sikker på, at resultatet bliver saftigt og lækkert - lige til at sætte tænderne i.

En dansk lækkerbid - jordbærkage med marcipan

Jordbær er lig med dansk sommer, og placeres de på toppen af en jordbærkage lavet af en bund af marcipandej, er der dømt hygge på terrassen. Jordbærkagen er utrolig nemt at lave og skal toppes af med de gode danske jordbær, som de fleste forbinder med sommer og sol. Smagen af jordbær, creme med citron og marcipanbunden er den perfekte opskrift på en sommerlig kage, som falder i de fleste smag - børn som voksne. I stedet for at købe en jordbærkage hos bageren, skulle du prøve at lave din egen. Du kan købe både chokolade, marcipan og tærteform her på shoppen. Så er du godt på vej til at kunne lave en lækker jordbærkage med marcipanbund.

Wienerbrød - den evigt populære klassikere

En god wienerbrødsstang er aldrig af vejen. Fyld den med dejlig marcipan, for at opnå en endnu saftigere dej. Marcipan passer utroligt godt til wienerbrød, og hvis du så ovenikøbet rister hakkede hasselnødder og perlesukker og drysser hen over din kage, bliver det ikke meget bedre. Wienerbrød er en klassiker på det danske kagebord. Mormorkringle, borgmesterstang eller spandauer – vi har alle vores personlige favorit. Wienerbrød egner sig, ligesom kransekage med marcipan, rigtig godt til at blive frosset ned. Så bag en dobbeltportion og lun et stykke næste gang du får uanmeldte gæster eller bare vil forkæle dig selv og din familie med lækkert hjemmebag.

Marcipan til højtidernes søde sager

Til påske skal der være påskeæg. Overrask dine børn, mand eller kone med flotte hjemmelavede påskeæg, overtrukket med god chokolade og lavet med ægte marcipan. Fyld nogle af dem med en anden farve marcipan eller blød nougat. Drys ristede nødder eller karamelkugler på eller find en helt 3. slags pynt, som gør dine marcipanpåskeæg helt unikke og personlige. Eller hvad med at lave din egen marcipangris til mandelgaven juleaften. Køb en sød æske og bind en flot sløjfe omkring, og du har den helt perfekte mandelgave, som der helt sikkert vil blive rift om. Du kan også bruge marcipan til at lave flot marcipankonfekt. Til fastelavn hører der sig fastelavnsboller til. Og ønsker du at lave luksusudgaven, så skal du komme en klat marcipan ind i hver af bollerne. En lun fastelavnsbolle med marcipan i midten er intet mindre en fantastisk! Vi er overbeviste om, at dine gæster vil give os ret i den påstand.

Alt indenfor bagværk og konfekt

Vi har et stort udvalg af smagsstoffer, som du kan ælte ind i marcipanen. Lad dine gæste blive overrasket når de sætter tænderne i et stykke hjemmelavet konfekt. Hvilken smag mon bliver favoritten? Melon, jordbær eller ananas? Eller karamel, kaffe eller mint? Vi forhandler også chokoladeæsker, så du kan forære dine mesterværker i værtindegave eller som mors dag gave. Lav personlige lækkerbiskner med marcipan og lad modtageren begejstre med en personlig gave, som tilmed smager godt.

Kagegrisen.dk
X