Viser alle 10 resultater

Marcipan

Stort udvalg af marcipan. Vi tilbyder naturligvis prisgaranti i Danmark, samt sørger for, at din ordre bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

-18%
120,00 DKK 98,00 DKK
-10%
32,00 DKK 28,95 DKK
-9%
32,00 DKK 29,00 DKK
-13%
32,00 DKK 28,00 DKK
-5%
100,00 DKK 95,00 DKK
-22%
32,00 DKK 25,00 DKK

Læg sidste hånd på din kage med marcipan og få et flot resultat

Vælger du at beklæde din kage med marcipan, vil du opleve, at din kage får et flot og stringent look. Du kan bruge det til at beklæde din kage, men massen kan også bruges til at forme flotte figurer og udsmykninger til din kage. Brug fx en udstikker i en sjov eller sød facon, til at udstikke flotte marcipanudsmykninger med. Massen er let at arbejde med og med lidt fingersnilde, kan du forme lige præcis det, som du har brug for til dit mesterværk. Om det gælder kager til børnefødselsdag, bryllupskager, receptionskager eller noget helt fjerde, så vil marcipan kunne sætte prikken over i'et på din kage. Se vores udvalg her på siden. 

Hvid marcipan eller en farvet version – valget er dit

Skal du lave en kage, som skal have en bestemt farve eller et bestemt farvetema, så er det oplagt, at vælge en indfarvet marcipan i den farve, du står og skal bruge. Det gør det nemmere og du får en helt ensfarvet masse, som du kan opnå et glat og gennemført resultat med. Vores udvalg dækker over de mest gængse farver, for eksempel blå, grøn, rød, hvid og sort. Du kan også vælge en ufarvet version. Det kræver blot, at du selv indfarver marcipanen med en pastafarve. Se vores udvalg af pastafarver her på siden. Skal du bruge mange forskellige farver, men kun en lille klump af hver farve, anbefaler vi, at du køber den hvide, og tilkøber farverne. Så kan du nøjes med at indfarve præcis den mængde marcipan, som du har brug for til din kage. På den måde strækker din marcipan længere og du undgår spild.

Bliv klogere på marcipan

Marcipan er lavet af mandler og sukker og smagen af mandler mærkes tydelig i en ægte marcipan. Jo større indhold af mandler, jo bedre er marcipanens kvalitet. Kagegrisens udvalg af indfarvet marcipan indeholder 20 % mandler og fås i mange forskellige farver. Du kan bruge det til meget forskelligt bagværk. Til overtræk af kager, til udformning af pynt eller til konfekt eller petit four. Eller hvad med at prøve at fremtrylle en marcipan-is eller en lækker kransekage eller wienerbrødsstang? Til de formål er marcipan uundværligt. Til kransekager anbefaler vi Odense Marcipan kranse, som er specielt velegnet til kransekager.

Fondant eller marcipan?

Det er uden tvivl nemmere at arbejde med fondant frem for marcipan, da fondant ikke revner lige så let som marcipan. Dog vil de fleste mene, at smagen af marcipan bedre end smagen af fondant. Den slags vi fører på kagegrisen.dk er beregnet til overtræk af kager, og netop derfor revner den ikke så let. Lad det komme an på en prøve og eksperimentér med, om det er fondant eller marcipan, som du arbejder bedst med og som giver det flotteste slutresultat. Vi vil blot ønske dig god fornøjelse!

Kagegrisen.dk
X