Viser alle 5 resultater

Bagemåtte

Her kan du se vores udvalg af silikone bagemåtte til DK’s billigste priser fra velkendte mærker. Husk vi har altid prisgaranti og hurtig levering.

(4) 89,95 kr.
-38%
(6) 139,00 kr.
-25%
(3) 59,95 kr.

Hvad er en bagemåtte?

En bagemåtte er en måtte lavet af silikone eller andet non-stick materiale, der er fantastisk til at blive liggende på bordet, når en dej, fondant eller marcipan skal rulles ud. Uanset hvilket emne der skal rulles ud, sætter det sig ikke fast på bagemåtten, hvilket gør den til et noget mere praktisk og nemmere valg end et meldrysset bord. Bagemåtter vinder mere og mere indpas i de danske køkkener – og har du ikke allerede en, bør du prøve at bestille en hjem og mærke den store glæde, de giver i køkkenet.

Vi har både bagemåtter med og uden markeringer, hvilket er meget praktisk, når der skal laves lækre marengs eller chokoladedekorationer til kager. En bagemåtte er ganske enkelt et fantastisk påfund, som gør din tid i køkkenet meget mere fornøjelig, uanset hvad du har i planerne at lave.

Kan en bagemåtte tåle de høje temperaturer i ovnen?

En bagemåtte kan ikke alene bruges til at gøre det nemmere at rulle dej ud. Den kan også bruges som en erstatning for bagepapir, da den tåler at komme direkte i ovnen. Vores udvalg af bagemåtter i silikone tåler typisk op til 230 varmegrader. Nogle af produkterne tåler også højere varmegrader, hvilket fremgår i beskrivelsen af det enkelte produkt.

Du kan derfor både bruge en bagemåtte til æltning og udrulning samt bagning af det, du gerne vil lave.

Den egner sig naturligvis også til bagværk, der skal en tur i fryseren.

Sådan bruger du en bagemåtte

Det er nemt og ligetil at bruge en bagemåtte, når du skal i gang med lækkert bagværk. Alt efter hvilken bagemåtte du køber, kan du efter rengøring sprøjte dej ud i markeringerne, ælte bolledejen direkte på måtten, rulle pizzadejen ud eller bage kanelsneglene direkte på måtten i en bageplade. Dejen slipper let, både når der æltes, og når bagværket er færdigbagt. Den kan derfor bruges under hele processen, hvilket giver dig mindre rengøring og et mindre forbrug af bagepapir.

Vi anbefaler, at du vasker bagemåtten grundigt med varmt vand og sæbe, inden du bruger den første gang, så der ikke sidder rester af kemikalier, snavs eller andet på den. Vil du gerne være helt sikker, kan du også give den en tur i ovnen.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til brugen eller rengøringen af bagemåtten.

Køb din bagemåtte hos Kagegrisen

Med en bagemåtte bliver alt bagning bare nemmere – og naturligvis lige så smagfuldt som altid. Vores bagemåtter fås i forskellige tykkelser, størrelser samt med og uden markeringer. Vi har endda også en dobbeltsidet bagemåtte med markeringer, som gør det muligt at bruge samme bagemåtte til forskellige kreationer.

Med en bagemåtte bliver det kun sjovere og nemmere at være i køkkenet – og så giver den uden tvivl lyst til mere. Med prisgaranti, god kundeservice og en hurtig levering, der kun giver endnu mere lyst til at komme i gang i køkkenet, er vi et trygt og godt sted at handle.

Har du spørgsmål til nogle af vores bagemåtter, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Kagegrisen.dk
X