Se video om hvid chokolade fra BAM
Mere info om hvid BAM Chokolade
BAM Hvid chokolade er meget anvendelig i madlavningen på grund af dens ekstremt cremede og mælkeagtige smag. Det giver slutproduktet en sød smag og et smukt, hvidt look. Dette gør den ideel til støbning, tilberedning af praliner, cremer eller mousse. En praktisk mindre emballage med chokoladedråber er velegnet, når du har brug for mindre chokolade, eller du vil have den med på farten. BAM hvide chokolade dråber kan også ledsage dig på arbejde, da de passer godt til frugt og andre snacks. Chokolade er glutenfri.
Hvad og hvem er BAM med deres egne ord?
BAM blev skabt med visionen om at bringe hjemmebag og konfekture i topkvalitet tættere på for alle, der elsker chokolade og har en passion for at lave slik. Med ingredienser af højere kvalitet og sofistikerede smagsoplevelser. BAM er det bedste valg for alle, der ønsker at tage deres søde kreationer til næste niveau.
Hvem er BAM med deres egne ord?
Man kan sige, at BAM er et lille, ungt, positivt og afslappet team. De sælger de sødeste produkter på planeten, og de er i en branche, som de tror, mange er misundelige på. De mener stadig, at det bedste job er at arbejde med chokolade. Og de er glade for at kunne sprede denne mission!
Deres produkter kommer fra hele EU: Slovenien, Italien, Frankrig.
Ingredienser
Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag.
Tørt kakaotørstof: 29,8 %. Tørmælkstørstof: 22,8%. Mælkefedt: 6,3%.
Sådan opbevares chokoladen
Opbevares ved temperatur mellem 15-20°C på et tørt og mørkt sted. Rumtemperaturen bør ikke overstige 25°C. Produktet bør ikke udsættes for direkte sollys. Undgå opbevaring i køleskab.
Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g
Energiværdi2297 kJ / 549 kcal
Fedt i alt 36,1 g
Heraf mættede 21,6 g)
Kulhydrater 46,2 g
Heraf sukkerarter 43,5 g
Fiber 8,1 g
Protein 5,1 g
Salt 0,01 g
Anonym –
Linda Petersen –
Charlotte Duncan Hardam –
Birthe Nielsen –
Sonja R. –
Lida Hosseini –