Viser alle 19 resultater

Isforme

Her kan du se mit udvalg af isforme / ispinde forme. Husk jeg tilbyder prisgaranti på alle mine isforme samt levering indenfor 1-3 hverdage.

(7) 89,95 kr.
-6%
(6) Original price was: 19,00 kr..Current price is: 17,95 kr..
-8%
(4) Original price was: 24,95 kr..Current price is: 22,95 kr..
-8%
(2) Original price was: 129,95 kr..Current price is: 119,95 kr..
(1) 129,95 kr.
-4%
(2) Original price was: 129,95 kr..Current price is: 124,95 kr..
-23%
Original price was: 129,95 kr..Current price is: 99,95 kr..
-8%
Original price was: 129,95 kr..Current price is: 119,95 kr..
-8%
Original price was: 125,00 kr..Current price is: 114,95 kr..
-23%
Original price was: 129,95 kr..Current price is: 99,95 kr..
-46%
(1) Original price was: 129,95 kr..Current price is: 69,95 kr..
-17%
Original price was: 120,00 kr..Current price is: 99,95 kr..
-18%
Original price was: 120,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
-13%
Original price was: 120,00 kr..Current price is: 105,00 kr..

Har du brug for isforme? Du finder et stort udvalg lige her

Har du besluttet dig for at kaste dig over at lave dine egne lækre is, så har du brug for isforme. Hos kagegrisen.dk har vi alt indenfor forme til frys selv is. Det er altid et hit hos børnene, at lave sine egne ispinde, og til det formål har I brug for en ispinde isform. Så gå på jagt efter den perfekte opskrift på frys-selv-is og find den isform, som har lige den form, dit barn ønsker sig. Inden længe kan I have fryseren fyldt med lækre is til sommervarmen. Se vores store udvalg til konkurrencedygtige priser. Vi leverer indenfor 1-3 dage, så I hurtigt kan komme i gang med at producere jeres egne ispinde. Kom friske bær eller vingummibamser som en ekstra overraskelse i is-formen – det skaber altid glæde hos børnene.

 

Lav dine egne ispinde i isforme – det er et sundere og billigere valg, og så er det sjovt

Ikke nok med at ungerne elsker hjemmelavede is, og ikke mindst selv at være med til at lave dem. Det er også et langt sundere og billigere valg end at gå i supermarkedet og købe ispinde. Det er et rigtigt hyggeprojekt, hvor ungerne kan få deres ønsker til smag og form opfyldt, og efter nogle timer i fryseren, har I fremtryllet de lækreste ispinde. Der findes is forme i alle afskygninger og de fleste er stabelbare, så de optager mindst muligt plads i fryseren. Om de skal være aflange, trekantede eller isforme, der ligner bamsehoveder, så finder I altid en form efter jeres ønske.

 

Vi har et stort udvalg, billige priser og hurtig levering af isforme

Gå ind på kagegrisen.dk og se vores store udvalg af isforme og andet udstyr til sjove og hyggelige projekter i køkkenet. Når du handler hos kagegrisen.dk, kan du være sikker på gode priser, for vi tilbyder prisgaranti i DK. Om du er på udkig efter isforme i silikone, isforme til børn, bageudstyr eller den helt rigtige ingrediens, så er vi leveringsdygtige. Vi har bageudstyr til børnefødselsdagen, brylluppet eller det lille hyggeprojekt, og vores hjemmeside er nem og overskuelig, så du finder let og hurtigt den isform eller ingrediens, som du lige står og mangler. Finder du ikke hvad du søger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

 

Alt udstyr til fremstilling af lækre ispinde – find den helt rigtige isform

Vi har et stort udvalg af udstyr til fremstilling af ispinde i dit eget køkken. Vi forhandler derudover alt indenfor bagning og fremstilling af konfekt og chokolade. Dine børn vil elske at kunne tilbyde fødselsdagsgæsterne en lækker hjemmelavet ispind i en flot og kreativ isform. Og tænkt sig at kunne prale med, at man selv har lavet sin fødselsdags-is! At lave sine helt egne ispinde i flotte isforme, er den perfekte familieaktivitet – sommer og vinter. Gå på udkig efter det udstyr du har brug for til dit frys selv is projekt. Dine varer når frem med posten indenfor 1-3 dage fra bestilling.

Kagegrisen.dk
X