Fyld til fyldte chokolader

Fyld til fyldte chokolader

Søger du inspiration til dine fyldte chokolader, så har vi samlet nogle opskrifter på fyld her på siden

DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN

-12%
(114) 149,95 kr.
-10%
(17) 179,95 kr.

Brombærganache:

 • 55 g hvid chokolade
 • 35 g piskefløde
 • 10 g smør
 • ¼ dl brombærpure (dertil skal bruges cirka 75-100 g friske brombær)

Hak chokoladen groft og kom den i en skål med piskefløde og smør. Lun det i mikroovnen – 20 sekunder af gangen med grundig omrøring imellem – indtil du har en ensartet blank ganache.

Skyl brombærrene godt, og kom dem i en lille gryde med låg. Kog dem kort op under låg. Sigt saften fra bærrene og rør den ca. 1/4 dl af bærsaften i ganachen. Hæld ganachen i en sprøjtepose og lad den køle 3-4 timer til stuetemperatur – evt. natten over i et køligt rum. Brombærpuréen kan med fordel laves i god tid og kan opbevares i fryseren.

Solbær/lakrids ganache:

 • 75 g hvid chokolade
 • 30 ml piskefløde
 • 30 g sød lakridssirup
 • 30 g (frosne) solbær

Smelt chokoladen i mikroovnen 20 sekunder ad gangen til den er helt smeltet. Bring fløde, lakridssirup og solbær i kog i en lille gryde, og tag gryden af varmen. Mas gerne solbærrene lidt, så saften og smagen kommer ud i fløden. Si solbærkernerne fra, og hæld fløde/solbærblandingen udover chokoladen. Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til ganachen samler sig og bliver glat.

Passionsfrugt ganache:

 • 50 ml frisk passionsfrugtsaft (cirka 4 passionsfrugter)
 • 50 ml piskefløde
 • 100 g hvid chokolade

Halvér passionsfrugterne og skrab kødet ud. Pres det igennem en sigte, så kernerne bliver sorteret fra, og du får ren passionsfrugtsaft. Der skal være 50 ml saft.

Kom passionsfrugtsaften og piskefløden i en lille gryde og rør det sammen uden at tænde for varmen.

100 g hvid chokolade groft og smeltes i mikroovnen. Lige inden chokoladen er helt smeltet opvarmes passionsfrugt-piskeflødeblandingen til kogepunktet i den anden gryde. Lige inden det koger hældes det over i skålen med smeltet hvid chokolade. Rør rundt med en dejskraber indtil passionsfrugt-flødeblandingen er helt rørt sammen med den hvide chokolade til en passionsfrugt ganache.

Pebermynte fyld:

Til pebermyntefyldet blandes 1½ pasteuriseret æggehvide (1 bøtte) med flormelis til det har konsistens som glasur. Herefter tilsættes Dr. Oetker Pebermynte aroma til man har den ønskede smag.

Caramel Crakine fyld:

Cara Crakine og smeltet gold chokolade samt en lille klat Creme de Caramel.

Cara Crakine kan gøres lidt blødere (og lettere at arbejde med), hvis den blandes med lidt smeltet chokolade. Her er brugt gold chokolade. Efter at Cara Crakine blandingen er puttet i den støbte chokolade toppes fyldet med en lille klat saltkaramel (Creme de Caramel)

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X