Mere info omkring hvid Callebaut Chokolade
Callebaut Callets hvid indeholder 28% kakao og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Disse chokoladeknapper er designet til smeltning og har en afbalanceret cremet mælkesmag. Egnet til fremstillede konfekt eller chokolade. Men også perfekt til glasering af din cupcake eller cookie.
Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator sojalecithin, naturlig vanillearoma, kakao.
Indeholder 1 kg.
På grund af forskellige temperaturer kan chokoladeknapperne smelte under transit. De kan stadig bruges, men de ankommer måske ikke i den originale skiveform. Følg de regelmæssige instruktioner på pakken for at behandle chokoladeknapperne.
Sådan tempererer du i mikroown:
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 2382 kj / 569 kcal
Fedt: 35,8 g
– heraf mættede fedtsyrer: 22,7 g
Kulhydrat: 55,4 g
– heraf sukkerarter: 55 g
Kostfibre: 0 g
Protein: 6 g
Salt: 2,1 g
Hanne Øland Luxhøj –
Susan Søby –
Anonym –
Dejlig hvid chokolade til en god pris.
Mette V. –
Det smager så godt
Bo Christensen –
Josefine A. –
Lizzie S. –
Sandra Grothe –
Lækkert lækkert 🍫🙏🏻 Drilsk men fantastisk produkt at arbejde med (og tilgivende 😉)
Anne P. –
Anonym –
Inga –
Dorthe S. –