Viser alle 47 resultater

Chokoladeknapper

Hos Kagegrisen.dk kan du få de populære chokoladeknapper fra Callebaut til billige priser. Vi har forskellige slags smage samt størrelser. Disse knapper bliver brugt til alt fra flødeboller, fyldte chokolader til kager og cookies.

-18%
138,95 kr.
-20%
3,95 kr.
-18%
138,95 kr.
-18%
139,95 kr.
-4%
316,95 kr.
-3%
318,95 kr.
-8%
-3%
77,95 kr.
-0%
368,00 kr.
-0%
368,00 kr.
-25%
299,95 kr.
-3%
-7%
157,95 kr.
-6%
179,00 kr.
-11%
-11%
-18%
179,95 kr.

Chokoladeknapper til bagning i høj kvalitet giver det bedste resultat

Her på shoppen har vi valgt at forhandle chokoladeknapper af den allerbedste kvalitet. For når det kommer til chokolade, så spiller kvaliteten en afgørende rolle for resultatet. Uanset om du skal bruge chokoladeknapper som en ingrediens eller som overtræk eller pynt, så skal chokoladen have en god smag og det rette udseende. Vi forhandler mærket Callebaut, som er kendt for deres chokolade af høj kvalitet – faktisk er den så god, at professionelle konditorer og chocolatiers tyer til denne type chokolade. Gør som de professionelle og brug chokolade af høj kvalitet - så kan det ikke gå galt. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 1-3 hverdage.

Chokoladeknapper: Mørk, lys, hvid eller Ruby – hvilken er din favorit?

Vi har hver især vores personlige favoritter, og det gør sig også gældende, når det handler om chokolade. Er du til den kraftige smag af mørk chokolade eller den sødere hvide chokolade? Valget er dit og med vores store udvalg af chokoladeknapper er det let at finde sin favorit. Har du prøvet den flotte lyserøde af slagsen – Ruby? Den har ikke bare en flot farve, men også en fantastisk frugtagtig smag. Den egner sig utroligt godt som overtræk på kager og fyldte chokolader. Brug dem til små søde kager til barnedåben eller som det romantiske prik over I'et til bryllupskagen. Med Ruby chokoladeknapper fremtryller du let et romantisk look på din kage.

Sådan smelter du dine chokoladeknapper

Skal du bruge dine chokoladeknapper som overtræk til flotte flødeboller, så er det utrolig vigtigt, at du smelter chokoladen ved den rette temperatur. På den måde opnår du en flødebolle med det helt rigtige “knæk” - lige som du ønsker det. Du smelter dine chokoladeknapper således: Mål en passende mængde chokoladeknapper af og varm lidt over halvdelen i en skål over vandbad. Når chokoladen når 48-50° C (måles med et termometer), kommes den anden halvdel i en skål, som skal kunne rumme hele mængden af chokolade. Derefter hælder du ca. 2/3 af den smeltede chokolade over de u-smeltede chokoladeknapper og rører rundt indtil al chokoladen er smeltet sammen. Metoden kaldes at “temperere” chokolade, og gøres det korrekt, får du både knæk og glans på det færdige resultat. Det kan kræve lidt øvelse, men det er bestemt ikke svært at temperere chokoladeknapper. Synes du at chokoladen er for tyk? Så kan du prøve dig frem med at tilsætte kakaobønner, som gør chokoladen mere flydende. Det er for eksempel meget praktisk når der skal overtrækkes flødeboller. Vi forhandler selvfølgelig også kakaobønner her på shoppen.

Med chokoladeknapper i skuffen er du altid klar, parat...bag!

Sørg altid for at have chokoladeknapper i skuffen. Så er du nemlig altid parat til at bage en lækker kage. Hvem kan stå for lækre lune cookies med chokoladeknapper af hvid og mørk chokolade, eller en svampet banankage med rigelige mængder chokoladeknapper af mørk chokolade? En anden klassiker er en brownie, som er lige tilpas klistret. Drys nødder og chokoladeknapper af hvid chokolade over, som det sidste inden den kommes i ovnen, og skal det være ekstra lækkert, lægges en kugle god vaniljeis ovenpå inden servering. Kan du mærke hvordan mundvandet begynder at løbe? Med chokoladeknapper af god kvalitet kan du altid fremtrylle simple, men meget lækre kager.

Vi har chokoladeknapper for enhver smag

Står du og mangler chokoladeknapper til dit næste bageprojekt, så finder du dem her på shoppen. Du kan købe poser med en lille mængde, som fx 400 gram, men vi har også større poser med 1 kilo og helt op til 2,5 kilo. Find en pose chokoladeknapper i den størrelse og smag, som passer til dit behov og bageprojekt. Du vil helt klart kunne smage forskel på den gode Callebaut chokolade og en billigere en af slagsen. Og hvorfor gå på kompromis med kvaliteten? Forkæl dine gæster med en kage, som er bagt med chokoladeknapper af høj kvalitet, og du vil høste mange rosende ord.

Chokoladeknapper og meget andet til fyldte chokolader

Har du besluttet dig for at prøve kræfter med at lave dine egne fyldte chokolader? Så finder du alt det du har brug for hos Kagegrisen.dk. Vi har chokoladeknapper, chokoladeforme, chokoladeæsker, termometer og meget andet, som gør at du kan komme i mål med dine fyldte chokolader. Lav en stor portion og forkæl din familie, dine venner og bekendte og ikke mindst dig selv, med de lækreste hjemmelavede fyldte chokolader. Lav forskellige slags med fyldt af karamel, mynte, frugtcreme, nødder, nougat – ja, det er kun fantasien, der sætter grænser. Forær dem væk i flotte chokoladeæsker og du har en flot og personlig værtinde- eller fødselsdagsgave. Det er et sjovt og hyggeligt projekt, som alle i familien kan deltage i. Den største forhindring er, at de lækre chokolader bliver spist lige så hurtigt som de bliver lavet.

 

Kagegrisen.dk
X