Viser alle 15 resultater

Chokoladeæsker

Køb flotte tomme chokoladeæsker hos os til billige priser i god kvalitet. Prisgaranti på din ordre og hurtig levering.

(1) 3,50 kr.
-13%
(1) Original price was: 16,00 kr..Current price is: 13,95 kr..
-7%
(2) Original price was: 15,00 kr..Current price is: 13,95 kr..

Køb flotte chokoladeæsker til opbevaring af dine fyldte chokolader

Fyldte chokolader er sarte og fortjener en flot og praktisk opbevaring. Derfor forhandler vi chokoladeæsker her på shoppen. Chokolade-æsker er gode til at opbevare dine fyldte chokolader i, og så ser det flot ud, når du forærer hjemmelavede fyldte chokolader væk i en chokoladeæske. Vores chokoladeæsker er både praktiske og dekorative. Og så er de selvfølgelig godkendt til brug til fødevarer, så du kan være helt tryg ved at komme dine chokolader i. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer din ordre indenfor 2-5 dage.

Dine små mesterværker fortjener en flot opbevaring - køb chokoladeæsker her

Når du har brugt tid og kræfter på at lave flotte fyldte chokolader, er det ærgerligt, hvis de ikke får en god opbevaring, som både holder dem friske i lang tid, men også beskytter dem mod slag og andet, som kan ødelægge det flotte udseende. Det kan godt betale sig at investere i chokoladeæsker, hvis du har kastet dig ud i at lave hjemmelavede fyldte chokolader. Og er chokoladerne lavet til at forære væk som veninde- eller værtindegave, så er vores chokoladeæsker uundværlige. De fås i flere forskellige størrelser og design, så du finder helt sikkert lige den, der falder i din smag og som passer til dit behov. Køb evt. Flere chokolade æsker, så du er sikker på, at alle dine godbidder får en plads i en æske.

Fyldte chokolader i chokoladeæsker - den perfekte gaveidé

De fleste elsker et stykke fyldt chokolade, og endnu mere hvis det er hjemmelavet og der er lagt kærlighed i det. Lav fyldte chokolader med netop det fyld, som modtageren elsker. Det kan være jordbærcreme, kaffecreme eller karamel, og kom de smukke stykker i flotte chokoladeæsker, som er lavet helt specielt til formålet. Mon ikke modtageren vil juble over så flot og personlig en gave? Det er vi her hos Kagegrisen ret overbeviste om.

Lad ungerne være med til at fylde chokoladeæskerne

Du kan sagtens lade dine børn være med til at lave fyldte chokolader. Køb et antal chokoladeæsker, så de kan fylde hver deres med deres egne kreationer, eller køb endnu flere og brug dem som fødselsdagsgave til mormor eller som en sød venindegave til bedsteveninden. Vi er ikke i tvivl om, at det vil vække glæde hos enhver der modtager en chokoladeæske med hjemmelavede chokolader, som børnene selv har været med til at fremtrylle.

Chokoladeæsker skal fyldes med lækkerier

Når du skal lave fyldte chokolader, har du brug for mere end chokoladeæsker. Du skal også bruge ingredienser at høj kvalitet for at kunne fremtrylle de små lækkerier. Her på shoppen finder du alt det du har brug for, for at kunne lave de chokolader, som du vil fylde dine chokolade-æsker med. Vi har alt fra smeltechokolade af høj kvalitet., som fås i både mørk, lys, hvid og Ruby, chokoladeforme, termometer og guldstøv, til at sætte det ekstra personlige touch på dine fyldte chokolader. Køb ingredienser af høj kvalitet og vær sikker på, at slutresultat sidder lige i skabet. Glæd dig selv om andre med lækre chokolader, som du serverer i flotte og praktiske chokoladeæsker for at fuldende arbejdet.

Kagegrisen.dk
X