Hjemmelavet is

Hjemmelavet is

Opskrift på hjemmelavet is

Hjemmelavet is kan man jo bare spise året rundt, hvis du spørg mig  😊

Jeg har fundet en opskrift på hjemmelavet is, samt testet og testet for at den skal ramme lige præcis i den smag og konsistens som jeg ønsker. Og jeg elsker bare is der er cremet  😍

Denne opskrift er lavet på ismaskine.
Men har også lavet den uden ismaskine.

Men du kan også lavet den på andre ismaskiner eller uden ismaskine. 

Jeg har brugt Callebaut Hvid chokolade stykker isen, men det er kun fordi jeg elsker hvid chokolade. Du kan også bruge Callebaut mørk chokoloade, Callebaut lys chokoloade, Callebaut Ruby chokolade eller Callebaut gold 🙂

Når man laver denne portion får du ca. 500 ml. hjemmelavet is.

 

Ingredienser til hjemmelavet is opskrift:

  • 6 dl fløde
  • 4 pasteuriseret æggeblommer
  • 80 gram sukker
  • 2 teske vaniljesukker
  • 5 gram Cremodan
  • Ca. 100 gram chokolade (jeg brugte selv hvid, men alle slags chokolade kan bruges)

Disse produkter kan du bruge til opskriften

-7%
(7) 39,95 kr.
-12%
(238) 149,95 kr.
-12%
(136) 149,95 kr.

Sådan laver du hjemmelavet is med ismaskine

  1. Putte alle ingredienser ned i en skål – undtagen chokoladen
  2. Piske det hele sammen i ca. 2-3 minutter på mild hastighed indtil æggeblommerne er pisket helt ud.
  3. Så hælder jeg det hele over i ismaskinen, og sætter den til i 60 minutter.

  4. Når er der gået 30 minutter, tilsætter jeg den hakkede chokolade i ismaskinen.

  5. Når der gået ca. 45. minutter i alt, tjekker jeg konsistensen og stopper ismaskinen når den har fået den ønskede konsistens.

 

Hjemmeside is uden ismaskine

Har du ikke en ismaskine, springer du punkt 3-5 over. Her pisker du blot alle ingredienserne sammen indtil den har opnået en cremet konsistens, og derefter putter jeg den hakkede chokolade og blander i massen – putter det hele i en bøtte og sætter ind i fryseren – og vupti så er der lækker is til senere på dagen/aftenen.

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Dette indlæg var udgivet den Is. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X