Vaniljekranse

Vaniljekranse

Bager Rikke har lavet en opskrift på den klassiske julesmåkage, vaniljekrans, som både er nemme at lave og smager lækkert.

Ingredienser til Vaniljekranse opskriften:

  • 250g hvedemel

  • 125g sukker

  • 200g smør

  • 1 lille æg

  • 4-6 tsk vanillesukker eller 1 stang vanille

  • 75g mandler

DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN

-10%
44,95 DKK
-34%
-37%
19,00 DKK
-5%
37,95 DKK
-19%

Sådan laver du hjemmelavede vaniljekranse

  1. Skrab kornene ud af vanillestangen eller brug vanillesukker og kom det i melet.

  2. Skær smør i tern og ælt ud i melet.

  3. Hak mandler

  4. Tilsæt sukker, mandler og æg, og ælt det hele godt sammen.

  5. Lad dejen hvile køligt et par timer.

  6. Skal de sprøjtes ud, lunes dejen lige 2 x 10 sek i microovn, og puttes i sprøjtepose med tyl 4B

  7. Ellers kan de køres i en kødhakker med kageplade 8

  8. Bag ved 200 grader alm. Ovn, til de er gyldne

  9. Hvis du bruger sprøjtepose, så sørg for at dine mandler er hakket font nok, til at kunne komme igennem tyllen.

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kagegrisen.dk
X