Pizzasnegle

Opskrift på lækre pizzasnegle

Opskrift på pizzasnegle – både en grov og almindelig udgave

Bager Rikke har endnu engang delt én af hendes mange lækre opskrifter. Denne gang kan du få hendes nemme opskrift på pizzasnegle – og der er både opskrift på en grov pizzasnegl samt en almindelig pizzasnegl.

Den opskrift får du lige med det samme her 🙂

Ingredienser til hjemmelavede pizzasnegle:

Ingredienser til grove pizzasnegle:

  • 1 dl havregryn +  2,5 dl vand ( sættes i blød i ca 30 min)
  • 4 dl vand
  • 50g gær
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 400g hvedemel
  • 50g Manitobamel
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk olie (rapsolie/solsikkeolie)
  • 5-10g optimax bageenzym

Ingredienser til almindelige pizzasnegle:

  • 3,5 dl vand

  • 1 dl cremefraiche eller andet surmælksprodukt.

  • 0,5 dl olie (rapsolie/solsikkeolie)

  • 2 tsk fint salt

  • 350g hvedemel

  • 300g manitobamel

  • 6-12g optimax bageenzym

Disse produkter kan du bruge til opskriften

49,00 DKK
-37%
69,00 DKK
-14%
344,95 DKK
-29%
-4%

Sådan laver du grove pizzasnegle

    1. Havregryn sættes i blød.
    2. Rør gæren ud i de 4 dl vand.
    3. Tilsæt udblødte havregryn, salt og olie.
    4. Hæld mel og bageenzym i, lidt af gangen.
    5. Ælt dejen til den er smidig – ca 10 min
    6. Dejen vil være let klistret, men til at håndtere.
    7. Lad den hæve lunt og tildækket i ca 1 time – eller til dobbelt størrelse.
    8. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og rul ud, til en stor rektangel.
    9. Smør tomatpuré og det ønskede fyld på dejen, rul den som en roulade, og skær 16 snegle ud.
    10. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, og lade dem efterhæve, lunt og tildækket, i ca 1 time.
    11. Bag i forvarmet ovn, på 200 grader varmluft i ca. 15 min

Sådan laver du almindelige pizzasnegle

  1. Hæld vand og cremefraiche i en skål. Rør gæren ud heri.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser. Føles dejen for tør, kan der tilsættes 1-2 spsk vand.
  3. Ælt dejen til den er smidig ( ca.10 min.)
  4. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
  5. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og rul ud til et rektangel.
  6. Smør tomatpuré på dejen, samt det ønskede fyld.
  7. Rul dejen sammen til en roulade, og skær i 16 stk.
  8. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, og efterhæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
  9. Bag i forvarmet ovn, på 200 grader varmluft, i ca. 15 min.

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X