Gulerodsbrud

Gulerodsbrud opskrift

Opskrift på gulerodsbrud

Bager Rikke har delt sin opskrift på lækker gulerodsbrud, som er virkelig “muffy” (svampede) – selv efter mange dage. De her virkelig bare MUMS.

Den opskrift får du lige med det samme her 🙂

Ingredienser til hjemmelavet sandwichbrød:

  • 8-900g hvedemel
  • 8 – 18g optimax bageenzym (svarende til 1-2% af mængden af hvedemel der bruges til opskriften)
  • 50g gær
  • 6 dl lunkent vand
  • 75g sukker
  • 10g salt
  • 75g blødt smør
  • 2 æg
  • 150g solsikkekerner
  • 4 revne gulerødder

Disse produkter kan du bruge til opskriften

89,00 DKK
-30%
35,00 DKK
-20%
94,95 DKK
-37%
69,00 DKK

Sådan laver du hjemmelavede gulerodsbrud

  1. Opløs gær i det lune vand

  2. Tilsæt mel, bageenzym, salt og sukker og ælt dejen godt igennem til den er smidig – Ca 10 min.

  3. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en times tid.

  4. Hæld dejen ud på bordet og lav en fordybning, hvor æg, solsikkekerner og gulerødder hældes i.

  5. Fold dejen ind over sig selv, og begynd at hakke dejen i småstykker med en dejskærer, og sørg for hele tiden at samle fyldet op og hakke ind i dejen. Dejen er meget ujævn.

  6. Når dejen er hakket i småstykker, hakkes dejen ud i 18 lige store stykker og løft forsigtigt over på en bageplade med bagepapir.

  7. Lad dem efterhæve i 1 time.

  8. Bages i en forvarmet ovn på 220 grader i 10-15 min, midt i ovnen.

 

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X