Kakaosmør Pulver, 75 g – SweetKitchen

(6 kundeanmeldelser)

43,00 DKK

✅ Prisgaranti

Kakaosmør i pulverform. Mycro fra Callebaut

Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen som opstår ved produktionen af chokolade. Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med, og mere drøj. Chokoladen bevarer både den blanke overflade og det rette knæk.

Smelt chokoladen ved ca. 40-50 grader.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen er klar til brug når temperaturen har nået ca. 29-32 grader.

Mængde: 75 g

Kun 4 tilbage på lager

✅ Prisgaranti i DK
✅ Leveringstid: 1-3 hverdage
✅ Kun 40,- i levering til pakkeshop
✅ Fri fragt v. køb over 599 DKK
✅ Mulighed for at afhente i butik

Efter aftale

✅ Stamkunde rabat - Spar penge

Læs mere her

✅ 100 dages fuld returet

Gælder ikke råvarer. Læs mere her

Varenummer (SKU): SW6009 Kategorier: , , , , , , Tag:
Kagegrisen.dk
X