Meget drøj, brug kun 10 gram pr. 100 g. chokolade.
Ingredienser: 100% kakaosmør i pulverform.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 3766/900 KJ/Kcal
Fedt 100 g
Heraf mættede fedtsyrer 60 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
43,00 DKK
Kakaosmør i pulverform. Mycro fra Callebaut
Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen som opstår ved produktionen af chokolade. Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med, og mere drøj. Chokoladen bevarer både den blanke overflade og det rette knæk.
Smelt chokoladen ved ca. 40-50 grader.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen er klar til brug når temperaturen har nået ca. 29-32 grader.
Mængde: 75 g
Kun 4 tilbage på lager
Efter aftale
Gælder ikke råvarer. Læs mere her
Anonym –
Malene Østervig –
Lis Hunnerup olsen –
Mette Christiansen –
Lækkert produkt
Michael M. –
Charlotte H. –