Viser et enkelt resultat

Callebaut kakaosmør

Nyd den ultimative chokoladeoplevelse med Callebaut kakaosmør fra Kagegrisen.dk. Belæg din bagværk med den fineste kakao for en raffineret smag. Lad dig inspirere af Callebauts århundredgamle tradition for kvalitet og ekspertise. Køb nu og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.


Hvad er Callebaut kakaosmør?

Callebaut Kakaosmør er en 100% naturlig og vegetabilsk ingrediens, der fås i både pulverform (Mycryo) og små knapper. Mycryo er et revolutionerende produkt til temperering af chokolade. Tilsætning af cirka 2% Mycryo til smeltede chokoladefrø giver de nødvendige stabile krystaller og giver chokoladen mere glans og en hårdere skal. Mycryo er også en god fedt til stegning og grilling, da det modstår høje temperaturer og giver de naturlige smagsoplevelser af de mest delikate ingredienser.

Callebaut Kakaosmør Drops er også lavet af 100% rent kakaosmør og er velegnet til brug ved høje temperaturer, fremstilling eller fortynding af chokolade eller smeltet Candy Melts. Doseringen anbefales at være 10-15%.

Tilsætningen af kakaosmør gør chokoladen mere flydende og muliggør regulerering af chokoladens konsistens. Velegnet til chokolade springvand og overtræk af flødeboller eller fyld.

 

Kagegrisen.dk
X