Mere info om hvedesur
Få den lækre smag af surdejsbrød med hvedesur. Hvedesur er en tørret hvedesurdej der tilfører den lækre surdejssmag uden at du skal stå og knokle med en levende surdejskultur.
Det betyder du kan bruge surdejen med det samme. Det er klar til brug med det samme.
Du tilsætter hvedesur i din dej når du bager dine lyse brød som franskbrød, rundstykker, pizzadej, og flutes mv. og du behøver ikke røre den op før du tilsætter.
Ønsker du en lidt kraftigere smag kan du med fordel røre lidt vand i hvedesuren dagen før og så tilsætte din mel når du bager.
Ingredienser:
Durummel, hvedemel, vallepulver, hvedegluten, druesukker , rapsolie, melbehandlingsmiddel: E300, enzym
Anonym –
Bo Jensen –
Anders Svarre –
Anonym –
Anonym –
Winnie Entredicho –
Birger Bang –
Mette –
Margit Toft –
Margit Toft –
Rigtig fin kvalitet