Mere info om Optimax Bageenzym
Optimax bageenzymer hjælper endvidere med at give bagværket en flot krumme, og samtidig forlænger det holdbarheden med flere dage. Dosering er kun 15-20 gram pr. KILO MEL.
Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen “brød bagt med bageenzymer” hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af Optimaxx unikke bageenzymer.
Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.
Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.
Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.
Netto Indhold: 150g
Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.
Dosering: 1,0 – 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)
Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur. Gerne i køleskab.
Indeholder:Udvalgte Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.
Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur
Mette R. –
Bente P. –
Anonym –
Giver et dejligt luftigt bagværk
Jan Birkene Svendsen –
AnNe-Grethe Trelle –
Gudrun Busk –
Henry Christian Nielsen –
Kim Bach Hansen –
Virker efter hensigten, og nem at bruge ❤️
Kenneth W. –
Kamilla Mortensen –
God service