Mere info om Optimax Bageenzym
Optimax bageenzymer hjælper endvidere med at give bagværket en flot krumme, og samtidig forlænger det holdbarheden med flere dage. Dosering er kun 15-20 gram pr. KILO MEL.
Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen “brød bagt med bageenzymer” hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af Optimaxx unikke bageenzymer.
Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.
Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.
Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.
Netto Indhold: 300g
Til ca. 50 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 300 rundstykker.
Dosering: 1,0 – 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)
Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur. Gerne i køleskab.
Indeholder:Udvalgte Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten.
Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur
Se hele vores udvalg her af Optimax bageenzym
Majbrit Andersen –
Jeg er virkelig vild med at bruge dette, når jeg bager. Det giver så luftige og dejlig brød/boller.
Ellen Marie Højgaard Nymann –
Tommy Petersen skriver –
Super service
Ove B. –
Helle Kristensen –
Anonym –
Inge –
Tror anbefalet mængde skal fordobles for at have den ønskede effekt. Dvs 2-4% af melet frem for 1-2%.
tulle clausen –
Anders Svarre –
alle tiders, har prøvet det, brødet bliver rigtigt lækkert
NIELS LIND –
Super handel. Gode varer😊
Rikke Aagaard Hansen –
Anonym –
Robert W. –
mette pedersen –
Henriette B. –
Skønt projekt. Brødet bliver dejligt
Rikke Mikkelsen –
Mona Ravn –
Dejlige luftige rundstykker
Tina S. –
A. Ljungberg –
Lone Rasmussen –
Anonym –
Ingelise Hansen –
Anonym –
Jan Høj –
Et godt produkt
Anonym –
Super godt produkt. Ikke til at undvære i sit køkken.
Thomas –
Anders Winther Numelin C. –
Elin Simonsen –
Eva –
Bitten –
Lars –
Hanne Kaae –
Areti Simeonidou –
Nöjd , jag har bakat goda bröd och bullar
Connie Dam –
Anonym –
Lene Marie Christensen –
Anonym –
Claus –
Giver super godt resultat
Bodil Walter –
Benedikte Keller –
God kvalitet
Kirsten –
God hjemmeside, hurtig levering 👍
Grethe Østergaard –
Gert Nielsen –
Sussi –
Bruger produktet i alt bagværk.
Birger Bang –
Anonym –
Anonym –
Mette –
Anonym –
Ikke anvendt endnu
Michael –
Henrik –
Virker rigtig godt, brød hæver mere og holder sig friske længere tid, helt som lovet 👍
Ingelise Hansen –
Anne-Marie L. –
Anonym –
Hurtig ordrebehandling
Pia Gravesen jensen –
Jette P. –
Ib Sørensen –
Anonym –
Glimrende produkt
Leonarda Rajman –
Inga P. –
Kirsten Andersen –
Tom Jensen –
Annie Due –
Kjeld Islund –
Udmærket produkt, virke fint
Inge –
Virker fantastisk
Lene Svensson –
Marie Kruse –
Anonymous –
Kim –