Tilberedning af Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag (ca. 700-800 ml færdig guf):
1 dl vand hældes i en røreskål
Et brev guf tilsættes og piskes med håndmixer, først ved lav hastighed og derefter 4 min. ved høj hastighed.
Tip til at undgå madspild:
Skulle der blive en rest guf tilovers, kan den med fordel anvendes til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen af på en bageplade med bagepapir og bag i 45-60 min. afhængigt af størrelse ved 100 °C varmluft.
Ingredienser Guf med jordbærsmag til is
Sukker, 5,2% ÆGGEHVIDEPULVER, geleringsmiddel (carrageenan), naturlig aroma, maltodextrin, surhedsregulerende middel (citronsyre), koncentrat af rødbedejuice, farve (blandede carotener), salt. Kan indeholde spor af (GLUTEN, MÆLK)
Irene H. –
Anonym –
Det var hurtig og fin levering