Mere info om Callebaut Chokolade Gold
Callets er lavet af den fineste belgiske chokolade, der er ideelle til fremstilling af chokolade, bavarois, ganache og meget mere. Du kan naturligvis også dyppe din cupcake eller cookie i den smeltede chokolade for en dejlig effekt.
Ingredienser: kakaosmør, sukker, mælkepulver, laktose (mælk), vallepulver (mælk), skummet mælkepulver, sukker, emulgator (E322) (soja), naturlig vaniljearoma. For allergener, se ingredienser med fed skrift.
På grund af forskellige temperaturer kan callets smelte under transit. De kan stadig bruges, men de ankommer måske ikke i den originale skiveform. Følg de regelmæssige instruktioner på pakken for at behandle callets.
Opbevaring: 12-20 ° C, i et mørkt, lugtfrit miljø.
Indhold: 2,5 kg.
Jakob –
Louise Kristensen –
Anonym –
Pernilla –
Kun kærlighed herfra 🍫
Anonym –
Dorte Stokking –
Fedt at i har 2,5 kg 👍🏻👍🏻
Jytte –
Virkelig lækker smag
Anonym –
Jane Nielsen –
Det har en flot farve og smager godt, men forven ter lidt mere guld farve
Eva Christensen –
Den smager bare super lækkert. Og den er god at arbejde med.
Hanne Riis –
Jonna jensen –
Dennis Hansen –
Charlotte Hardam –
Kent P. –
Helle –
Anne-Marie Lund Andersen –
Annelise D. –
Helle Wind –
Annelise –
Kurt Mikkelsen –
Ann Jette Riis –