Mere info om Pizza bageenzymer
Pizza bageenzymer gør det til en leg at lave perfekte runde pizzaer hver gang. Enzymerne bevirker at dejen bliver blød og meget strækbar at arbejde med. Enzymerne bliver opløst under bagningen, så der ikke er spor af enzymer i det færdigbagte produkt.
Doseringen er 15-20 gram pr. kilo mel, hvilket vil sige kun ca. 4g enzymer til én stor pizza.
Med pizza bageenzymerne kan du lave en rigtig god pizzadej på kun 60 min. men den kan også laves i god tid og koldhæve hele dagen (eller natten over)
Opskrift på hjemmelavet pizza her
Mangler du andet til din lav selv pizza?
Se vores udvalg indenfor:
Trolle –
Gør hvad der står i beskrivelsen. Gør dejen blød og nem at forme rundt uden brød af kagerulle.. og virkelig lækker kant på pizza..
Karina –
Mette Pedersen –
Hammani Statoua –
kim kok –
Marianne Andersen –
Anonym –
Helle Mølgaard –
Mette R. –
Hanne Hansen –
Boaz Nielsen –
Elin Simonsen –
Shannie Laursen –
Super godt gø pizzadejen mega nem at arbejde med kan meget varmt anbefale dette her. Hvis man vil have en meget sprød pizza👍👍👍👍
Søren Knudsen –
stefan p. –
Linda Nielsen –
Lene Svensson –