Her er en nem og lækker måde at lave kransekage hapsere fra ODENSE, som er særlig populær nytårsaften.
Arbejdstid: ca. 30 min.
Antal:
Ingredienser til Kransekage hapser opskriften:
-
1 pose Odense kransekagemasse
-
1 æggehvide
- Flormelis
- 100g chokolade
DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN
Sådan laver du kransekage hapser
-
Følg instruktionerne på bagsiden af posen
-
Form kransekagestykkerne med en smule vand på fingrene, hvis de er lidt ujævne.
-
Bag med dobbeltbageplade, så stykkerne ikke bliver sorte i bunden.
-
Lad dem sætte sig på bagepladen, inden de flyttes til en rist.
-
Når de er kølet ned, smeltes og tempereres chokoladen, og smøres i bunden.
-
Vend dem på siden og lad chokoladen størkne.
-
Bland flormelis og æggehvide, til den ønskede konsistens.
-
Hæld på en sprøjtepose, og klip et ultra lille hul, og sprøjt kransekagen med glasuren
-
Pynt evt. med ift nytårspynt. .
Tip fra andre brugere
Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.