Viser alle 47 resultater

Kageprint

Find et kage-print med det motiv du synes bedst om, og sæt et personligt præg på dit bagværk. Du får prisgaranti i Danmark og en leveringstid på 3-5 dage.

(2) 39,95 kr.
-25%
Original price was: 39,95 kr..Current price is: 29,95 kr..

Giv kagen et personligt præg med kageprint

Kageprint er lette at bruge og fås med mange forskellige motiver. Vi har blandt andet kageprint med de søde prinsesser Elsa og Anna fra Disneys store succes “Frost”. Enhver lille pige elsker prinsesserne og en fødselsdagsfest med Frost-tema, står ofte på ønskelisten hos de små. Fuldend temafesten med en kage med et motiv af Elsa og Anna, og se begejstringen i ansigtet på de inviterede piger. Mon de kan nænne at skære kagen ud? Hos kagegrisen har vi alt det du har brug for, når du skal fremtrylle små mesterværker i dit køkken.

Et kageprint er en nem måde at pynte kagen på

Kageprint er en af de simpleste måder at pynte din kage på. Og så er de selvfølgelig helt ufarlige at sætte tænderne i. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af kagen, men ikke har så meget tid, så er et kageprint en genial idé til kagepynt. Dekorer kagen med et flot motiv og få styr på kagedekorationen på få minutter. Et kageprint er en nem og billig måde at lave flotte og dekorative kager på. Kageprint passer til alle anledninger, hvad enten det er barnedåb, børnefødselsdag, bryllup eller konfirmation. Bestil et kageprint som passer til det du gerne vil fejre.

Vi har alt indenfor pynt til kagen

Her på shoppen finder du alt du har brug for, når du vil sætte et personligt præg på kagen. Udover kageprint, har vi fondant, isomalt, krymmel og sukkerfigurer i alverdens former og farver. Du kan lave hvad som helst med vores sortiment af kage-print og andet pynt til kagen. Om det er en simpel kage til en kop søndagskaffe eller den helt store og imponerende bryllupskage i flere lag, så har vi alt det, som er med til at sætte prikken over i'et på din kage. Kage-print kan være sødt, sjovt, uhyggeligt eller romantisk. Det kan være flot, farverigt eller fjollet. Valget er dit – vi har udvalget til at føre dine skøre eller sjove idéer ud i livet. Find inspiration her på shoppen og find kageprint og anden kagedekoration her til billige priser.

Meget mere end kageprint og krymmel

Her på shoppen forhandler vi meget mere end kageprint og krymmel. Står du og mangler en tylle i en bestemt farve, eller en pakke bagechokolade i en høj kvalitet, så kan du bestille det her. Vi har sørget for at have et bredt udvalg af alt det du skal bruge, når du skal lave flotte mesterværker eller sprøde småkager. Du kan også finde råvarer og bageudstyr til projekter som skal afprøves for første gang. Hvad med at lave dine egne flødeboller, karameller, bolsjer eller fyldte chokolader? Det er faktisk nemmere end du tror. Og med det rigtige udstyr, som selv de professionelle bruger, vil det gå som en leg. Find kageprint eller den bageform du lige står og mangler. Vi leverer indenfor 3-5 dage - så er du klar til at gå i gang. 1-2-3 bag!

Vi forhandler også frø, kerner og mel til boller og brød med en perfekt smag og skorpe

Findes der noget bedre end lune, friskbagte boller søndag morgen? Her på shoppen har vi et bredt udvalg af frø og kerner til dejen. Vi har også mel i forskellige varianter. Gør bollerne ekstra sunde og erstat en del af hvedemelet med en sundere udgave, som for eksempel hørfrø mel. Lav en ekstra stor portion af bollerne og put dem i fryseren. Så er der altid en hurtig og lækker snack til dig selv og ungerne. Vi forhandler også de supersunde kakao nibs. Det er 100 % ægte kakao og fyldt med antioxidanter, og så smager de vidunderligt i bagværk eller som drys på en frugtsalat eller smoothie. Når først du har stiftet bekendtskab med denne superfood, er du solgt. Vi fører også diverse kosttilskud, som fx maca pulver og spirulina pulver.

Køb garn og lækre skønhedsprodukter lige her

Troede du at kagegrisen kun forhandler bageudstyr og råvarer? Vi har faktisk også et stort udvalg af lækre skønhedsprodukter af mærket Meraki og garn af mærket Mayflower. Så det er ikke kun kageprint du kan købe her på webshoppen. Forkæl din hud med de skønne produkter fra Meraki, som er fyldt med æteriske olie. Du vil hurtigt komme i en afslappet spastemning. Og priserne er så lave, at du kan bruge dem hver dag og få en skøn start og afslutning på dagen. Hvem fortjener ikke lidt selvforkælelse? Køb en flot bakke fra SEJ Design og stil dine skønhedsprodukter på. Det ser flot ud og så har du alle dine lækre produkter lige ved hånden.

Kagegrisen.dk
X