Viser alle 37 resultater

Kagelys

Kagelys er en fantastisk måde at fejre sin fødselsdag eller anden stor begivenhed på. Det er så absolut kronen på værket og det, der giver det sidste skub til stemningen, inden den gode kage serveres. Især for børn.

-20%
13,95 kr.
-14%

Skal der lys på kagen? Så se vores flotte kagelys

Derfor har vi selvfølgelig også et rigtig fint og finurligt udvalg af kagelys her på shoppen. For det hører sig til, når nogen eller noget skal fejres. For at du kan gøre noget ekstra ud af det, har vi sammensat et udvalg af sjove og anderledes kagelys, så du også har mulighed for at matche det til et eventuelt tema. Se blandt andet vores kagelys med fodbolde, dinoer og racerbiler. Selv til jul skal det ikke mangle, da vi også har kagelys med julemanden, snemænd og rensdyr.

Så hvis der skal være fest, så lad der være fest.

Kagelys til den perfekte temafest

Kagelys i lyserød og lyseblå nuancer til fødselsdage og andre fejringer er for længst forbi. For i dag kan man få meget mere end kønsbestemte kagelys. I hvert fald hos os, da vi har sat os for at have et udvalg, der gør det ekstra sjovt at have en temafest for både drenge og piger.

Er fodbold derfor det helt store, skal der selvfølgelig også serveres en fodboldkage med fodboldlys – bedre bliver det ikke. Er det i stedet dinosaurer, der er det bedste i øjeblikket, skal kagen eller bollerne selvfølgelig dekoreres med skov og kagelys med dinoer. Fantasien kan virkelig få lov til at råde med vores udvalg af kagelys. Vi elsker nemlig fest og fejring!

Så se gerne om ikke der er nogle kagelys, der passer perfekt til festen. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du også velkommen til at kontakte os. Så ser vi, om ikke vi kan finde de kagelys, som du har brug for.

Fyld kagen med billige kagelys

Når der skal være fest, kan du lige så godt gå all in. Det er i hvert fald det, der er sjovest. Det kan du også sagtens få mulighed for sammen med Kagegrisen, da vi udelukkende har kagelys til billige priser – og endda med prisgaranti. Så vil du gerne fylde en kæmpe kage med fodbolde til skoleklassen, eller vil du gerne overraske med en sej racerkage med masser af racerlys, er det bare at lægge i kurv.

Når vi er i ekstra festhumør, har vi endda også kagelys på tilbud. Der er derfor intet, der står i vejen for, at du kan gå all in på fødselsdags- eller festfejring.

Køb flotte kagelys hos Kagegrisen

Vi elsker kage og fejring. Derfor vil vi hellere end gerne være med til at kunne sætte ekstra fest og lys på fejringen. Med vores kagelys kan du om noget sætte prikken over i’et til fødselsdagen eller hvad end, der skal fejres. Med hurtig levering sørger vi for, at du har kagelysene i hænderne inden for ganske få dage og inden længe kan dekorere din kage, så den bliver helt fantastisk at servere.

Kagegrisen.dk
X