Mere info om sort fondant med lakridssmag
På grund af den fremragende rullekvalitet og glatte tekstur er denne sukkerpasta meget nem at bruge. Efter forarbejdning hærder fondanten.
Sukkerpastaen er også velegnet til at skabe dekorationer, du kan nemt modellere eller skabe forskellige former og designs.
Følgende proces anbefales for det bedste resultat:
- Lad sukkerpastaen nå op på omgivelsestemperatur.
- Ælt sukkerpastaen fast, indtil den er glat og elastisk.
- Drys arbejdsfladen med en smule flormelis og rul fondanten ud med en kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk).
- Vend sukkerpastaen en fjerdedel, så den ikke klæber. Er der stadig små revner synlige på kanterne, når fondanten rulles ud?
- Ælt igen godt, indtil kanterne er glatte ved udrulning. Så er sukkerpastaen klar til brug.
Ingredienser: sukker (75%), glukosesirup, vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), vand, lakridsrodekstrakt (3%), fugtighedsbevarende middel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, ammoniumchlorid, emulgator: E471, farve: E153 , konserveringsmiddel: E200, syre: E330.
Kan indeholde spor af: mandler.
Dette produkt er: Kosher-certificeret, Halal-certificeret, glutenfri.
Opbevares på et tørt, mørkt sted
Nettoindhold: 250 g.
Mangler du andet til din fondant kage?
Se vores udvalg af:
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.