Cream of Tartar / Vinstensyre 80g – FunCakes
44,95 kr.
Cream of Tartar er et naturligt salt fra vinproduktionen og bruges i mange bagningsopskrifter som marengs og engelmadskager. Tilsæt en lille mængde Cream of Tartar, når du slår æggehvider for at fremskynde skabelsen og hjælpe med at stabilisere strukturen.
Cream of Tartar kan også bruges som hævemiddel, når det kombineres med bagepulver. Og det bruges i nogle opskrifter for at forhindre sukker i at krystallisere. En knivspids Cream of Tartar hjælper også med at stabilisere flødeskum for at forhindre, at den tømmes.
Anvendes i mange bageopskrifter, for eksempel når du slår æggehvider til milt høje marengs tærter og smelt-i-mund-marengs cookies.
Kan bruges som hævemiddel i kombination med bagepulver.
På lager
✅ Prisgaranti i DK
✅ 1-2 hverdage
✅ Fri fragt v. køb over 599 kr.
Ellers fra 39,95 kr.
✅ 100 dages fuld returet
Gælder ikke råvarer. Læs mere her
Kai Andersen –
Maria –
👍
Anonym –
Camilla –
Det virker da, kagerne hæver, men jeg kan ikke se forskellen/fordelen ved at bruge det. Jeg lavede to hold cookies af samme dej- et med bagepulver/natron og et med cot. Vi synes ikke at der var den store forskel, som der beskrives flere steder på nettet.