De er alsidige og nemme at bruge, hvilket gør det nemt at skabe håndlavede chokolader med forskel. Varm dem bare forsigtigt i en mikrobølgeovn for at smelte farverne, og pensl derefter farven over en chokoladeform eller på et acetatark for at skabe farverige designs, der vil transformere dit chokoladearbejde.
Disse fungerer især godt med hvid chokolade og producerer en pulserende og iøjnefaldende farveudbrud. Bland blot farverne i hærdet hvid chokolade for en nem måde at tilføje et dramatisk præg på.
Brugsanvisning: Fjern låget og mikrobølgeovnen med fuld effekt (800 w) i 10 sekunders intervaller, indtil indholdet er begyndt at smelte. Rør godt og gentag, indtil det er helt smeltet. Alternativt smelt farven ved at placere gryden i varmt vand.
Vær opmærksom på, at udseendet af disse chokoladefarver inde i bøtten kan forårsage alarm på grund af de “skimmelagtige”, hvide mærker og cirkulære mærker på kakaochokoladen. Sugarflair kan forsikre dig om, at disse mærker ikke er skimmelsvamp, og de er en naturlig adskillelsesproces kendt som kakaosmørblomst eller “fat bloom”. Denne ” fat bloom” er forårsaget under fremstillingsprocessen, når farven er afkølet eller hærdet, hvilket forårsager ujævne krystaller. For at skimmelsvamp kan vokse kræver det vand, og chokolade er klassificeret som vandfri (indeholder ikke vand). Hvis du smelter chokoladefarven igen, forsvinder mærkerne, og det vil virke og smage som forventet.
Maksimal dosis: 6 g pr. Kg.
Ingredienser: kakaosmør, farve: E122.
E122: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn.
Dette produkt er: nøddefrit, velegnet til vegetarer, velegnet til veganere.
Nettoindhold: 35 g.
Anonym –
Jette Hauberg –
Jette Hauberg –
Sanne Jensen –
Susanne Larsen –
Tilfreds