Viser alle 2 resultater

Iskugleske

Er du vild med is? Måske endda også den hjemmelavede slags? Og skal det rulles til lækre iskugler? Det kan du nemt og hurtigt med en iskugleske! Vi har sammensat et forskelligt udvalg, så du kan lave de helt perfekte iskugler.

(4) 74,95 kr.

Iskugler i massevis med en iskugleske

Sommer og sol er lig med… Is i stride strømme. Skal det være ekstra godt, står den endda på den hjemmelavede slags. For at nyde den bedst muligt skal der naturligvis kunne rulles nogle kugler, så det også er muligt at lave en hjemmelavet ”gammeldaws”.

Men vent… Har du ikke nogen iskugleske? Det kan vi hjælpe dig med at rette op på, da vi har sammensat et udvalg af forskellige iskugleskeer fra brands som:

  • Gastro
  • Royal
  • Westmark
  • GastroMax

Det er skeer til is i forskellige prisklasser og designs. Du har derfor også mulighed for at vælge en iskugleske, der matcher dit køkken og øvrige grej.

Sådan ruller du den perfekte kugle med en iskugleske

Vil du gerne kunne lave nogle flotte desserter med en iskugleske? Eller går du bare højt op i detaljerne, når du laver en hjemmelavet gammeldaws isvaffel derhjemme? Vores udvalg af iskugleskeer er naturligvis designet til at kunne hjælpe dig med at lave de perfekte kugler.

Men det kræver også lidt øvelse. For vil du gerne, at de skal være perfekt runde, så de er så indbydende som muligt, kræver det er godt håndelag med den rette teknik. Du bliver dog hjulpet rigtig godt på vej, hvis du lader isen stå lidt, inden du graver iskugleskeen i den. Derudover hjælper det at dyppe skeen i lunkent vand, inden du bruger den i isen. Det giver en flot overflade, men hjælper dig også til at få den perfekte runde form.

Iskugleskeer til billige priser

Is kan der anrettes meget af med en iskugleske. Og endnu sjovere bliver det, når den ligger godt i hånden og samtidig er købt til en rigtig god pris. Begge dele er der muligheden for at få gennem vores udvalg, da vi har valgt produkter efter, hvad vi selv og vores kunder foretrækker i køkkenet.

Du kan derfor være ganske tryg ved at købe en iskugleske eller to til køkkenet gennem Kagegrisen. Alle er lavet med henblik på at være i et ergonomisk design og at være nemme at rengøre efterfølgende. De tåler vaskemaskine, så det er nemt og hurtigt at gøre køkkenet rent og bare nyde den gode is – om den så er i vaffel eller anrettet lækkert på en tallerken.

Gå gerne på opdagelse i vores udvalg og priser og se, om ikke du kan lade dig friste. Måske det frister lidt ekstra, når vi fortæller, at vi har prisgaranti? Altså kan du være sikker på at købe din favorit i udvalget til den billigste mulige pris hos os.

Har du spørgsmål til nogle af vores iskugleskeer? Eller er der andet, der vækker nysgerrigheden? Så kontakt meget gerne vores kundeservice. De er også glade for is og hjælper dig hellere end gerne.

Kagegrisen.dk
X