Viser alle 24 resultater

Køkkenredskaber

Vi har et kæmpe udvalg af køkkenredskaber hos Kagegrisen.dk. Alt fra paletknive, ostehøvl til piskeris og meget mere. Hos os får du altid prisgaranti på din ordre. Vi har som sagt køkkenredskaber til alle dagens måltider, så det er bare at gå i krig med at udforske udvalget.

-17%
(9) Original price was: 29,95 kr..Current price is: 24,95 kr..
(4) 74,95 kr.
(6) 89,00 kr.
-18%
(1) Original price was: 49,95 kr..Current price is: 40,95 kr..
(1) 29,95 kr.
-16%
Original price was: 49,95 kr..Current price is: 41,95 kr..
-42%
(1) Original price was: 69,00 kr..Current price is: 39,95 kr..
(2) 38,95 kr.
-27%
(1) Original price was: 149,95 kr..Current price is: 109,95 kr..

Bliv mæt med vores køkkenredskaber til alle dagens måltider

Nogle gange er det hyggeligt og sjovt. Andre gange er det en sur pligt. Der skal mad på bordet flere gange om dagen, og det kræver nogle forskellige køkkenredskaber for at komme godt i mål.

Om det er hverdag eller der ligger en mere festlig anledning bag, har vi en masse køkkenredskaber, som du er velkommen til at gå på jagt i. Vi tør også godt garantere, at vi har nogle køkkenredskaber, som du helt sikkert ikke har skænket en tanke før, men som du helt sikkert godt kan bruge til et eller andet kreativt eller lækkert i køkkenet.

Køkkenredskaber til andet end hverdag

Selvom det ikke altid er muligt at lave de mest spændende retter i hverdagen, skal det ikke holde dig tilbage fra gastronomiske kreationer, når du har tiden til det. Det gør vi i hvert fald ikke med vores udvalg af køkkenredskaber.

For vi kan blandt andet byde på:

  • Dressingshaker
  • Bøfformer
  • Croissantruller
  • Cannoli rør

Det og meget mere har vi fra nogle af de bedste brands på markedet, som blandt andet tæller GastroMax, Pulito og Nicolas Vahé. Får du derfor lyst til at kaste dig ud i nogle gastronomiske kreationer, du ikke har prøvet før, er der alle muligheder for det sammen med os.

Derefter kan du toppe den med en lækker kage eller kreativ dessert med hjælp fra vores udvalg af bage artikler.

Vi gør køkkentjansen lidt sjovere

Mad gør godt. Ikke kun i maven men også for sjæl og sind. Derfor skal det selvfølgelig ikke være noget, der bare skal overstås. Sådan er det højst sandsynligt heller ikke for dig. Men hvis du nu alligevel mangler lidt ekstra gejl i køkkenet for at komme på sjove og anderledes ideer til madlavningen eller selve anretningen af den, er vi sikre på, at det netop er, hvad du får ved at tjekke vores udvalg ud.

Vores mission er nemlig at gøre det meget sjovere og mere hyggeligt at være i køkkenet. Om det så er med de rette køkkenredskaber, bage artikler eller ingredienser. Vi går all in på, at du skal have nogle gode oplevelser, hvilket vi håber afspejler sig i vores udvalg.

Udfordr dig selv med nye køkkenredskaber

Det er nemt at komme til at lave det samme i køkkenet uge efter uge. Derfor kan det være godt med lidt anderledes input bare en gang imellem. Du behøver derfor på ingen måder at få dårlig samvittighed over at shoppe løs hos os, da vi forstår dig fuldt ud.

Selv noget så simpelt som kødnåle kan give dig inspiration til nye og spændende retter, som du ikke har prøvet før. Det samme gælder for en smart tærtepresser, som gør det nemmere end nogensinde før at lave en lækker og velsmagende tærte.

Har du brug for lidt hjælp til at komme på nye ideer eller til at vælge det helt rette udstyr til nogle særlige retter, hjælper vi dig gerne så godt, som vi kan. Vi sidder klar til at guide og vejlede på både telefon og mail. Hold dig endelig ikke tilbage, da vi elsker at inspirere og at hjælpe vores kunder til at være ekstra modige i køkkenet.

Vi fylder dit køkken med køkkenredskaber for (næsten) ingen penge!

For vi har nemlig lave priser og prisgaranti på alle vores redskaber til køkkenet. Det har vi for at forkæle dig, men også for at give dig muligheden for at tage det ekstra skridt hen imod nye og spændende udfordringer.

Kvaliteten af redskaberne er der ikke en finger at sætte på, da vi ikke går på kompromis med de produkter, vi selv bruger i køkkenet, og som vi anbefaler til vores kunder. Det håber vi, du kommer til at nyde rigtig godt af både nu og på længere sigt.

Så smid gerne det du mangler i kurven, og få det bestilt hjem, så du inden længe kan hygge dig med duften og smagen af god mad.

Nye køkkenredskaber er kun et klik væk

Kan du ikke lige overskue en tur ned til den lokale isenkræmmer? Det behøver du sådan set heller ikke. For med en mobil, tablet eller computer ved hånden kan du klikke alle de køkkenredskaber, du mangler, lige i kurven. Få øjeblikke efter kan du tilmed have betalt, og så går altså ikke mange dage, før du kan forvente, at der tikker en SMS ind med, at pakken er blevet leveret.

Vi pakker og pakker på livet løs, sådan så du kan komme i gang med at afprøve dine køkkenredskaber hurtigst muligt. Vi ved, det kan være meget svært at vente, så vi gør vores ypperste for, at du får en hurtig ekspedering.

Kagegrisen.dk
X