Viser 1–50 af 53 resultater

Køkkenudstyr

Se vores store udvalg af køkkenudstyr til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

(44) 299,00 kr.
(20) 17,95 kr.
-29%
(35) Original price was: 34,95 kr..Current price is: 24,95 kr..
-16%
(2) Original price was: 39,00 kr..Current price is: 32,95 kr..
-17%
(9) Original price was: 29,95 kr..Current price is: 24,95 kr..
(4) 74,95 kr.
-1%
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 124,95 kr..
(6) 89,00 kr.
-18%
(1) Original price was: 49,95 kr..Current price is: 40,95 kr..
(2) 47,95 kr.
(1) 34,95 kr.
(1) 29,95 kr.
(4) 49,95 kr.
(2) 88,95 kr.
(2) 49,95 kr.
(1) 39,95 kr.
-16%
Original price was: 49,95 kr..Current price is: 41,95 kr..
-42%
(1) Original price was: 69,00 kr..Current price is: 39,95 kr..
(2) 38,95 kr.
-11%
(1) Original price was: 77,85 kr..Current price is: 68,95 kr..
-11%
Original price was: 19,00 kr..Current price is: 16,95 kr..
-27%
(1) Original price was: 149,95 kr..Current price is: 109,95 kr..
-13%
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 349,00 kr..
-21%
Original price was: 29,00 kr..Current price is: 22,95 kr..
-57%
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 29,95 kr..

Kom godt i gang i køkkenet med vores køkkenudstyr

Æbleskiver, chokoladeovertæk, isterninger, pandekager og smoothies. Det er bare noget af alt det, du kan komme til at lave i køkkenet med vores udvalg af køkkenudstyr. For er der noget, vi er vilde med, så er det at stå i køkkenet og være kreative. Om det så er nogle hjemmebagte æbleskiver med æblegrød i midten, pandekager med farver eller en frisk smoothie, som kan nydes på terrassen i godt vejr.

Er det også sådan, du har det? Så er det bare at gå på udkig i vores fantastiske univers af køkkenudstyr. Her er stort set alt, hvad du drømmer om. Vi er derfor helt sikre på, at vi har alt, hvad dit hjerte begærer, og du derfor ikke behøver lede andre steder.

Køkkenudstyr til alle dagens måltider  

Pandekager til morgenmad. Toast til frokost. Churros til kaffe. Donuts til aftensmad. Det er måske ikke den mest næringsrige diæt, men det er en diæt, som en gang imellem er dig ganske forundt, hvis du gerne vil hygge en masse.

Ellers er der også diverse bageskåle og bageudstyr, som du kan benytte, hvis du gerne vil variere kosten med fuldkornsboller, dej til pizza elle måske hjemmelavet rugbrød. Uanset hvad du har i tankerne, er der i hvert fald rigeligt med muligheder for, at du kan komme godt i gang i køkkenet med alt vores køkkenudstyr.

Så se gerne om ikke, vi har noget køkkenudstyr her på shoppen, som du mangler for at kunne lave det, du har i tankerne. Og skulle du ikke kunne finde det, er du også velkommen til at kontakte os. Så ser vi gerne, om ikke vi kan fremskaffe det til dig fra en af vores mange fantastiske leverandører.

Køkkenudstyr i høj kvalitet

Om du gerne vil stå i køkkenet flere gange om dagen, eller bare leder efter noget køkkenudstyr, som du kan hive frem en gang imellem, kan du trygt vælge blandt vores udvalg. For vi ønsker ikke selv at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne i vores køkken – og derfor gør vi det naturligvis heller ikke med de produkter, vi har valgt ud her til shoppen.

Det er køkkenudstyr fra nogle af de mest anerkendte og populære producenter på markedet. Så dyk gerne ned i udvalget og se, om ikke du kan finde et eller flere ting, som kalder på at skulle stå i dit køkken.

Opgrader dit køkkenudstyr til gode priser

Mangler du en masse nyt og lækkert køkkenudstyr for at kunne komme i gang? Så kan du roligt shoppe løs i køkkenartikler hos os, da vi altid har lave priser på vores produkter. Det er ikke bare noget, vi siger, da vi har prisgaranti på alt vores køkkenudstyr. Altså kan du shoppe løs uden at komme til at betale for meget for dine produkter – det synes vi er fantastisk!

Det betyder, at du for ganske få hundrede kroner kan komme i gang med at lave hjemmelavede og friske donuts, churros eller toast. Samme gælder hvis du mangler nogle gode skåle til de mange deje, du godt kan lide at lave.

Hold derfor gerne et ekstra godt øje med vores webshop og køkkenudstyr, da vi både har lave priser og løbende opdaterer vores udvalg.

Få et fuldt udstyret køkken med vores køkkenudstyr

Det er bare lidt sjovere at være i et køkken og at være kreativ i det, når man har alt det, der skal bruges til rådighed. Vi har forsøgt at tænke på det hele og lidt mere til, så du ikke behøver at mangle noget i køkkenet.

Finder du ikke det hele til køkkenet her på siden, er du også velkommen til at bruge søgefeltet, da vi også har et stort udvalg af bageartikler, håndmixere og meget andet, som er nyttigt at have i køkkenet.

Er det nemmere for dig at skrive eller ringe til os for at finde det, du skal bruge, er du naturligvis også velkommen til dette. Vi sidder altid klar til at hjælpe vores kunder godt i gang i deres køkkener.

Køb køkkenudstyr online i dag

Der er ikke noget, vi hellere vil end at udstyre dit køkken med en masse lækkert køkkenudstyr. Vi brænder for at stå i køkkenet, hvilket vi også håber, at du mærker, når du klikker dig rundt på shoppen og blandt vores produkter her på siden.

Udover prisgarantien har vi også 100 dages returret og 1-3 dages leveringstid. Det er derfor lige så trygt at handle hos os, som det er at handle hos en fysisk butik. Klik dig derfor gerne en masse rundt, så du er sikker på, du får det hele med og ikke glemmer noget undervejs.

Kagegrisen.dk
X