Viser et enkelt resultat

Candyfloss maskine

Nu hvor du er landet inde hos os, behøver du heller ikke bøvle med at skulle ned i en butik. For vi pakker og sender nemlig candyflossmaskinen afsted til dig hurtigst muligt efter bestilling. Så går der ikke længe, før du kan glæde dig selv eller nogle børn med den lækreste snack!

299,00 kr.

Candyfloss maskine – Lav candyfloss som i Tivoli

Tager du i Tivoli og andre forlystelsessteder udelukkende for at spise dig høj på candyfloss? Det behøver du ikke mere, da du kan gøre det derhjemme på din helt egen candyfloss maskine! Det er ikke særlig svært, selvom forlystelsesstederne får det til at se sådan ud.

For det eneste du skal bruge, er en candyfloss maskine og en smule sukker. Når maskinen er tændt og varmet op, lægger du en skefuld sukker i midten, starter maskinen op og vupti, så går der ikke længe, før de tynde sukkertråde opstår. Du behøver derfor ikke længere stå helt utålmodigt og vente på, at køen bliver mindre.

Hvordan virker en candyfloss maskine?

En candyfloss maskine fra Kagegrisen fylder ikke særligt meget og vejer ikke særligt meget. Den er derfor nem at håndtere. Derudover har maskinen nogle kraftige sugekopper, så den altid står fast på bordpladen.

I midten af en candyfloss maskine er der nogle varmelegemer, som sørger for at opvarme den skive, der kaster det tynde sukkerspind ud. Det er også i midten af den, at et hulrum skal fyldes op med sukker, der er fremstillet til brug til candyfloss.

Når maskinen bliver tændt, er det en god ide at vente lidt længere, end hvad der står i manualen. Det sikrer, at maskinen bliver helt varm, og at det bliver nemmere at få candyflossen på pindene.

Det kræver lidt øvelse at blive god til at lave flotte kreationer med candyfloss. Men, når først du har prøvet maskinen nogle gange, går det så let som en leg.

Du kan derfor roligt købe en candyfloss maskine hos os, da det er meget nemt og ligetil at benytte den.

Få en sjov fest med en candyfloss maskine

Selvom det er fantastisk altid at kunne lave candyfloss, når trangen melder sig, er det endnu sjovere at have en candyfloss maskine til fødselsdag og andre festlige begivenheder med mange mennesker.

Så hvorfor ikke planlægge en sjov og hyggelig havefest med en candyfloss maskine og andre sjove påfund? Dine gæster vil elske dig for at gøre det – især hvis der også er mange børn til stede.

En candyfloss maskine, der tåler opvaskemaskine

Snacks med masser af sukker er som regel meget fedtet. Men, når du er færdig med at bruge din candyfloss maskine, er det faktisk bare at komme alle de løse dele i opvaskemaskinen og ellers tørre resten af med en klud. Den er meget nem og enkel at gøre ren, hvilket kun gør det til en endnu større fornøjelse at finde den frem – selv på en hverdag.

Vi anbefaler, at den bliver gjort godt og grundigt ren efter brug hver eneste gang, da sukkerresterne ellers hurtigt kan få maskinen til at være fedtet og se ulækker ud. Det er der ingen grund til, nu hvor candyfloss er så lækkert!

Billig candyfloss maskine

Candyfloss er ikke særligt dyrt at lave, og heldigvis er det heller ikke særligt dyrt at købe en candyfloss maskine. I hvert fald ikke hvis du køber den hos os. For du finder ikke en billigere candyfloss maskine end hos os, da vi har prisgaranti på alle vores modeller. Det betyder, at vi altid er lidt billigere end alle andre – og det kommer dig til gavn, da du dermed ikke kommer til at betale for meget for din kommende candyfloss maskine.

De billige priser er ikke noget, der går udover kvaliteten, da den altid er høj på vores produkter. Vores Champion candyfloss maskine er en af de helt populære candyfloss maskiner til hjemmet, så vi garanterer, at du på ingen måder bliver skuffet.

Alt i tilbehør til en candyfloss maskine

Mangler du candyfloss sukker? Og måske også aroma og candyfloss pinde? Så er det også noget, vi har her på shoppen. Der er både lyserød, grøn og blå sukker samt en lækker aroma, så candyflossen bliver helt perfekt den første gang.

Du behøver derfor ikke bestille flere steder fra, da vi har alt det, du skal bruge for at lave den flotteste og mest farverige candyfloss i hele nabolaget.

Køb en candyfloss maskine online hos Kagegrisen

Kan du nærmest allerede smage, hvordan sukkeret knaser mellem tænderne fra en lyserød eller blå candyfloss? Så er der ingen tvivl om, at dit næste kæreste eje skal være en candyfloss maskine! Det er fantastisk at kunne hive sådan en festlig maskine frem, så snart det er weekend, eller når noget skal fejres. Det er anderledes og noget, der med garanti bringer glæde.

 

 

Kagegrisen.dk
X