Viser alle 5 resultater

Candyfloss sukker

Det er slet ikke så svært at lave sine egne candyfloss med candyfloss sukker her fra shoppen. Vi leverer dine varer indenfor 2-5 dage, og tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. Køb candyfloss-sukker og alt det andet du har brug for til børnefødselsdagen her hos kagegrisen.dk.

(46) 99,95 kr.
(27) 99,95 kr.
(15) 98,95 kr.
(1) 99,95 kr.

Skab Tivolistemning med candyfloss sukker

Alle børn elsker en sød og flot candyfloss, og med candyfloss sukker, kan du lave dine helt egne. Vi er ret sikre på, at det vil være et stort hit hos børnene til enhver børnefødselsdag. Lad temaet være Tivoli og top det af med flotte hjemmelavede candyfloss. 

Vælg din favorit indenfor candyfloss sukker

Vi fører candyfloss sukker i 3 farvevarianter: lyserød, grøn og blå. Du kan vælge din favorit eller købe flere og mikse dem til flotte og farverige candyfloss. De forskellige farver har også forskellig smag. Den lyserøde har smagen af jordbær, den grønne smager af citrus og den blå af lime. De fleste forbinder en candyfloss med den flotte lyserøde farve, så hvorfor ikke imponere gæsterne med den mere sjældne grønne eller blå candyfloss. Køb candyfloss sukker og lave flotte candyfloss i forskellige farver.

Sådan bruges candyfloss sukker

Det er sjovt at lave candyfloss og se hvordan candyfloss sukker bliver til søde, farvestrålende og smagfulde candyfloss. Det er en lidt klistret fornøjelse at bruge candyfloss-sukker, men det er det hele værd, når du står med en hjemmelavet candyfloss i hånden. Du tryller din candyfloss sukker om til de små mesterværker på pind ved at hælde sukkeret i en candyfloss maskine. Når sukkeret varmes op, bliver sukkerkrystallerne til en flydende masse. Skålen som sukkeret hældes i drejer rundt og tvinges ud gennem nogle små huller i skålens sider. Og når sukkeret nedkøles af luften, bliver det porøst og bliver til det vi kender som candyfloss. Det er nemt at lave sin egen candyfloss og du behøver derfor ikke at tage i Tivoli eller marked for at købe en candyfloss til ungerne. Og børn elsker at følge med i hvordan deres candyfloss tager form. Lad dem vælge deres favorit farve eller farvekombination, og se hvordan deres øjne spærres op af begejstring.

Øvelse gør mester - også når du bruger candyfloss sukker

Det kræver lidt øvelse at lave den helt rigtige bevægelse, når du laver dine candyfloss. Men efter nogle få forsøg, kan du selv lave de flotteste candyfloss på pind. Udover candyfloss sukker, kan du selvfølgelig også købe candyfloss pinde her på shoppen, ligesom vi også forhandler en candyfloss maskine, så du hurtigt kan komme i gang med at lave de søde desserter. Inden længe vil vejens unger stå i kø for at prøve dine søde lyserøde, blå og grønne sukkerskyer på pind, og du vil glædes over, den begejstring børnene viser, når de får stukket en candyfloss i hånden. Men en candyfloss maskine, candyfloss sukker og candyfloss pinde, er du godt på vej til at kunne glæde børn og barnlige sjæle med en dessert, som de fleste forbinder med ferie og hygge.

 

Kagegrisen.dk
X