Viser alle 19 resultater

Drikkedunke til børn

Hos Kagegrisen har vi udelukkende drikkedunke, der er fri for skadelig kemi, og som bidrager til børns sundhed. Udvalget er meget forskelligt, så det så vidt muligt appellerer til alle typer af børn.

-13%
(4) 34,95 kr.
-23%
-22%
-35%
-29%
-37%
(1) 34,95 kr.
-20%
-20%

Når barnet begynder i børnehave eller skole, er det vigtigt, at der kommer nok væske indenbords i løbet af dagen. Selvom barnet måske får væske serveret i børnehaven, er det altid en fordel med en drikkedunk med vand, der er lettilgængelig, og som kan tages med rundt.

Er det derfor meget vigtigt, at drikkedunken matcher skoletasken eller penalhuset, finder du alt lige fra drikkedunke i regnbuens farver til en drikkedunk til børn med Minions eller Emoji. Uanset hvad barnets egne krav er, bør du derfor kunne finde en passende drikkedunk.

Drikkedunk til børn fra de bedste mærker

Vores børn skal have det bedste, og det er da også netop med det udgangspunkt, at vi har sammensat vores udvalg af drikkedunke til børn. For intet mindre kan selvfølgelig gøre det. Derfor finder du blandt andet drikkedunke til børn fra det bæredygtige mærke, Sistema, der bruger genanvendeligt plast og materialer uden BPA og ftalater. Det er en af vores mest populære mærker, når det kommer til drikkedunke til børn – så klik dig gerne gennem udvalget og se, om ikke du kan finde den næste drikkedunk til dit barn iblandt.

Når du shopper drikkedunke til børn hos os, kan du altid regne med, at kvaliteten er helt i top. Det gælder for alle de mærker, vi har udvalgt til shoppen, da det sikrer, at de både er drypfri og kan holde til at blive brugt hver dag det næste lange stykke tid.

Billig drikkedunk til børn – ingen grund til at give for meget

Det er præcis sådan, vi har det med vores varer. Der er rigeligt med andre ting, der skal bruges penge på, når man har et barn. Derfor har vi udelukkende drikkedunke til børn til lave og fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Tjek gerne hele udvalget, da vi også løbende har tilbud på vores drikkedunke og her giver mulighed for at spare helt op til 40% af prisen. Så er der lige pludseligt til en drikkedunk mere eller til noget andet lækkert udstyr til barnet fra vores shop.

Husk den gode rengøring

Et rigtig godt tip til at forlænge holdbarheden og højne glæden af en drikkedunk til børn, er den gode og grundige rengøring. Der skal ikke så meget til, før en drikkedunk begynder at lugte eller får en mærkelig smag på grund af bakterier. Med daglig rengøring af drikkedunken er den en fornøjelse at bruge.

Brug for hjælp? Så ring eller skriv til os!

Vil du gerne vide mere om en specifik drikkedunk? Eller er der noget, du er i tvivl om? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så du kan få købt den rette drikkedunk til børn. Vi ved alt om vores produkter og kan derfor hurtigt rådgive og vejlede dig.

Vi glæder os til at betjene dig!

Kagegrisen.dk
X