Viser alle 16 resultater

Sistema drikkedunk

Vi leverer altid vores Sistema drikkedunke inden for ganske få hverdage, så du ikke skal vente alt for længe på at få slukket din tørst. Vælg derfor gerne din favorit allerede nu og læg den i kurv, så du kan komme til at nyde dine arbejdsdage eller aktive øjeblikke med vand og anden væske lige ved hånden.

-26%
-30%
-26%
73,95 kr.80,95 kr.
-21%
-10%
-14%
-42%
-26%
-22%
-40%
-45%
-17%
-34%

Sistema drikkedunk til børn

Mangler dit barn en god drikkedunk til skolen eller måske til fritidsaktiviteter? Så har vi de fineste og bedste drikkedunke fra Sistema stående på vores hylder. Det fantastiske ved Sistema drikkedunke er, at de er fremstillet af miljøvenlig plastik uden farlige kemikalier og er 100% fri for BPA og ftalater.

Drikkedunkene er desuden lavet i de flotteste farver, så de er sjovere at drikke af. Plastikken er desuden også gennemsigtig, så børn nemt kan se, om der mangler at blive fyldt op igen.

Flotte Sistema drikkedunke til voksne

Det er ikke kun børnene, vi har sørget for her hos Kagegrisen. For Sistema laver nemlig også fine drikkedunke til teenagere og voksne, som måske gerne vil have et lidt mere neutralt design. Skulle du endda også have brug for en Sistema drikkedunk, der kan holde din kaffe varm om morgenen, har vi også termoflasker.

Uanset hvad du er til, når du er på arbejde eller skal afsted til fritidsaktivitet, har vi drikkedunken til dig.

Drikkedunke fra Sistema til gode priser

Uanset om du leder efter en Sistema drikkedunk til dig selv eller til dit barn, kan du altid være sikker på at få den til en god pris hos os. Vi har nemlig faste lave priser med prisgaranti og giver ofte også ekstra gode tilbud på vores drikkedunke. Du får dem derfor ikke billigere end hos os – så shop gerne løs, da der ikke er nogen grund til at give for meget andre steder.

Aldrig mere tørstig med en drikkedunk

Der er ingen grund til at gå rundt og være tørstig, når du altid kan have vand, saftevand eller andre læskende drikke lige ved hånden med en Sistema drikkedunk. Vi har drikkedunke i forskellige størrelser varierende fra 330 ml og op til 750 ml. Det giver dig mulighed for altid at have den mængde med dig, som du har brug for.

Så tjek gerne vores udvalg ud og se, om ikke du kan finde den størrelse, farve og design, som passer bedst til dig eller den, du køber drikkedunken til.

Vi slukker hurtigt tørsten

… Fordi vi har hurtig levering! 

Skulle du have spørgsmål til vores Sistema drikkedunke, eller har du brug for hjælp til et og andet, er du mere end velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Så hjælper vi dig hurtigst muligt, så du kan komme videre i teksten og ellers bare glæde dig til at få en ny og lækker drikkedunk leveret.

Husk gerne at vaske drikkedunken inden du bruger den første gang, så du er sikker på, at den er helt ren.

Kagegrisen.dk
X