Viser 1–50 af 54 resultater

Madkasser til børn

Står du og mangler en madkasse til børn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi fører madkasser i mange forskellige kvaliteter, størrelser og farver, og alle har det til fælles, at de er af høj kvalitet og selvfølgelig fri for BPA og fthalater. Vi har madkasser fra Sistema, Monbento, Ayaida og m.fl.

-13%
-18%
-8%
-12%
43,95 kr.
-14%
-12%
52,95 kr.
-15%
-12%
-10%
-17%
24,95 kr.
-17%
29,95 kr.
29,95 kr.
-20%
-20%
87,95 kr.
-29%
-24%
-6%
-20%
-6%
-26%
-35%
44,95 kr.
-18%
-27%
-36%
-27%
-1%
-1%
-18%
-1%
-1%
-16%
-29%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%

Stort udvalg af madkasser til børn - se det her

Så du kan være helt tryg ved at købe madkasser til børn her på shoppen. Når du har bestemt dig for, hvilken model du vil købe, kan du glæde dig til, at modtage den indenfor kort tid, for vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 dage, og samtidig giver vi prisgaranti i Danmark.

De farvestrålende madkasser til børn fra Sistema – et sikkert hit

Sistema er højst sandsynligt kendt af de fleste børnefamilier. Deres madkasser til børn fås i mange forskellige størrelser og farver. De er alle meget holdbare, nemme at åbne og lukke, også for små børnefingre, og så kan de naturligvis tåle opvaskemaskine. Find madkasser i flotte pangfarver - grøn, blå, lilla og pink, og vælg eventuelt også en matchende drikkedunk. Med en madkasse fra Sistema, har du gjort et køb, som vil holde i mange skoleår fremover.

Den eksklusive model fra Monbento

Søger du helt specielle madkasser til børn, som har lidt ekstra lækkerhed over sig, så skal du gå efter en model fra Monbento. Madkasserne fra dette mærke er eksklusive og fantastisk flotte i deres design. De er lækre at se på og røre ved, og så er de meget praktiske og nemme at åbne og lukke, hvilket jo er en væsentlig faktor, når det kommer til madkasser til børn. Med en madkasse til dit barn fra Monbento, har du fået et helt specielt produkt af en yderst høj kvalitet. Og så gør det jo ikke noget, at den også er en fryd for øjet at se på.

Holdbare og praktiske madkasser til børn fra Pulito

Søger du madkasser til børn som er ekstra holdbare? Så skal du vælge mærket Pulito, som laver madkasser til børn fremstillet af rustfrit stål, som selvfølgelig er fødevaregodkendt. Madkasserne fra Pulito er 100 % vand- og lufttætte, så du kan være helt sikker på, at der ikke render remoulade eller rødbedesaft ud i skoletasken.  

Find madkasser til børn hos kagegrisen.dk - vi har et bredt sortiment

Vi kan med sikkerhed sige, at du finder de madkasser til børn, som du søger. Om det er en trendy madkasse til teenageren, eller en farverig og praktisk til dit børnehavebarn, så har vi en. Og søger du selv en madkasse, så har vi også et bredt udvalg, som falder i de voksnes smag, både hvad angår design, størrelse og ikke mindst pris. Vores sortiment dækker over madkasser til børn og voksne i alle afskygninger, prislag og farver, og til mange af dem fås matchende drikkedunke. Det gør jo ikke noget, at man ser lidt tjekket ud i sin frokostpause, vel! Find din næste madkasse her i shoppen.

 

 

 

Madkasser til børn med deres yndlingsfigurer

Er du på udkig efter en praktisk og sjov måde at opbevare maden på til dit barn? På Kagegrisen.dk har vi et stort udvalg af madkasser til børn med deres yndlingsfigurer, såsom Gurli Gris, Spiderman, Frozen, Paw Patrol, Minecraft, Harry Potter og Batman.

Vores madkasser er designet med henblik på at holde maden frisk i længere tid, og de er lavet af plastik med tætte låg for at forhindre luft i at komme ind og forhindre maden i at tørre ud. De er ideelle til at opbevare mad i køleskab eller fryser, og kan også bruges til at tage mad med på farten, da de er lette at bære og har et smart design, der gør det nemt at åbne og lukke låget.

Vores madkasser til børn er også nemme at rengøre og er genanvendelige, så de er både praktiske og bæredygtige. De kan også gå i opvaskemaskinen, så det er nemt at holde dem rene.

Vi har madkasser i flere forskellige størrelser, fra små til store, så du kan vælge den, der passer bedst til dit barns behov. Du kan også vælge en madkasse med flere rum, hvis dit barn ønsker at opbevare flere forskellige typer mad adskilt.

Vi har også madkasser i forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit barns personlige stil. Alle vores madkasser er designet med et unikt låsesystem, der sikrer, at låget passer til madkassen.

Så hvis du ønsker at give dit barn en sjov og praktisk måde at opbevare maden på, besøg vores hjemmeside og se vores store udvalg af madkasser til børn med deres yndlingsfigurer.

Kagegrisen.dk
X