Viser alle 32 resultater

Sistema madkasse

Vi har et stort udvalg af de smarte og praktiske Sistema madkasser. Vi giver prisgaranti i Danmark og har selvfølgelig hurtig levering.

-20%
79,95 kr.89,95 kr.
-17%
-15%
-12%
-17%
-26%
-18%
-14%
-13%
-15%
-13%
51,95 kr.
-13%
-15%
-10%
-17%
24,95 kr.
-32%
-17%
28,95 kr.
-20%
-15%
-32%
-6%
-25%
-20%
-24%
-6%
-24%
-6%
-20%
-20%
-20%
-24%
-25%

Vælg en Sistema madkasse – det sikre valg af madkasse

De holdbare madkasser er nemme at åbne for både voksne og børn, og de fås både med ét rum og med flere rum – alt efter dit behov. De smarte farver vækker begejstring hos de fleste børn, og der er mange forskellige at vælge i mellem, så finde den Sistema madkasse, som falder bedst i din eller dit barns smag. 

Pift skoletasken op med en ny Sistema madkasse i en flot farve

Nogle gange skal der lidt nyt til i starten af et skoleår, og når penalhuset er fyldt med nye fine farveblyanter, så skal der måske også investeres i en ny madkasse. Med en Sistema madkasse går du aldrig galt i byen. De praktiske madkasser er både flotte og holdbare, og kan klare at blive behandlet lidt hårdt, både i skoletasken og udenfor skoletasken. Med en Sistema madkasse holdes maden frisk og lækker hele dagen, og de tætte madkasser forhindrer, at der løber dressing eller andet saft ud i skoletasken og på bøgerne. Med en Sistema madkasse bliver maden der, hvor den skal, helt uden at miste sin smag og sprødhed.

En Sistema madkasse er det sikre valg - også når det gælder miljøet og dine børns helbred

Det New Zealandske mærke sælges nu i 110 lande overalt i verden. Virksomheden bag Sistema lægger vægt på, at din hverdag skal blive nemmere. En Sistema madkasse er naturligvis fremstillet af fødevaregodkendt materiale og er helt fri for både BPA og fthalater. Derfor kan du have en god ro i maven, når du sender dit barn afsted i skole med en Sistema madkasse fyldt med lækkerier.

Find den Sistema madkasse, som dækker dit behov

Her på kagegrisen.dk har vi valgt at have et stort udvalg af den lækre Sistema madkasse, fordi vi ved, at alle behov er forskellige. Måske har du brug for en Sistema madkasse, som passer perfekt til den sandwich, som du elsker at få til frokost på jobbet. Eller hvad med en Sistema madkasse med en masse små og store rum, som gør, at du kan lægge små overraskelser i dit barns madkasse. Hvilket barn elsker ikke, at få en lille lækker overraskelse med i sin madkasse, måske i selskab med en sød hilsen fra mor eller far. Med en Sistema madkasse er der plads til både mad, snacks, frugt, grøntsager og det lille ekstra, som gør frokosten endnu bedre for dit barn.

Ikke bare flotte – en Sistema madkasse er praktisk, nem at åbne og lukke og utrolig holdbar

Du mærker hurtigt den høje kvalitet af en Sistema madkasse. En madkasse til børn skal være nem at åbne og lukke, og med den velkendte lukkemekanisme, som en Sistema madkasse har, vil dit barn aldrig få problemer med hverken at lukke eller åbne sin madkasse. Og vigtigst af alt, så holder den dit barns mad frisk hele dagen. Og for at gøre din hverdag nemmere, så kan du uden problemer komme din Sistema madkasse i opvaskemaskinen. Se dig om her på siden, og find din favorit blandt de mange modeller fra Sistema.

Kagegrisen.dk
X