Viser et enkelt resultat

Pizzasten

Køb pizzasten fra Westmark hos Kagegrisen til billige priser. Vi tilbyder prisgaranti på din ordre.

-37%

Få pizza som i Italien med en pizzasten

Savner du en sprød bund, som kun italienerne kan lave den? Eller er du ganske enkelt bare helt vild med pizza? Så er det da en pizzasten, du skal have fingrene i! En pizzasten er eminent til at give dig en saftig og sprød bund, som ellers kan være svær at opnå i en ovn, når du benytter dig af en bageplade.

Hos Kagegrisen er vi ligesom dig også helt vilde med pizza og har derfor sammensat et ret attraktivt udvalg, som vi er helt sikre på, at du vil kunne finde brugbart. Alle vores pizzasten er beregnet til brug i ovnen – så du behøver heller ikke en smart og fancy pizzaovn for at kunne benytte dig af pizzastenene.

Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde en pizzasten – eller måske to – som du kan få glæde af i din hverdag, når pizzatrangen og den italienske stemning kalder.

Hvorfor bliver en pizza bedre med en pizzasten?

Når du har fået en pizza lavet på en pizzasten, kommer du ikke til at lave pizza på andre måder igen. Det gør du ikke, fordi pizzaen bliver sprød og lækker. Hver gang. Det gør den, fordi stenen er i stand til at opbevare en meget stor mængde varme fra opvarmningen af ovnen. Dette medvirker til, at gærcellerne reagerer kraftigere, og at dejen bliver bagt hurtigere.

Det er derfor ikke mere besværligt at bage en pizza på en pizzasten sammenlignet med på en plade. Det kan vi godt lide hos Kagegrisen, da det gerne skal være så nemt som muligt at lave lækkert mad og bagværk.

Vores udvalg af pizzasten er lavet i keramik med et stel af rustfrit stål. De suger derfor varme rigtig godt og er en garanti for, at du får en sprød og lækker bund, hver gang du bruger den.

Perfekt pizza året rundt med en pizzasten

Hos Kagegrisen synes vi ikke kun, at en pizzasten er fantastisk, fordi den laver en perfekt bund. Vi synes også, den er helt fantastisk, fordi det giver mulighed for at lave pizza som i Italien hele året rundt! Længes du derfor efter de gode, sydlige smage på en kold vinterdag, er det bare at sætte gang i varmen på ovnen, smække pizzastenen i ovnen og ellers gå i gang med at lave lækre pizzaer med mozzarella, basilikum og seranoskinke. Så bliver selv den kedeligste vinterdag til en fantastisk oplevelse!

Vores udvalg af pizzasten er i rigtig høj kvalitet. De kan derfor sagtens holde til at blive brugt hyppigt. Så længe du blot sørger for at rengøre og vedligeholde din pizzasten, er der gode pizzaer i mange år i vente med vores pizzasten.

Hvordan du bedst behandler din pizzasten, vil være vedlagt i emballagen, så kan få glæde af stenen i rigtig mange år. Ellers er du også velkommen til at henvende dig til os. Så sørger vi for at sætte dig godt og grundigt ind i det.

Pizzasten med prisgaranti

En pizzasten behøver ikke koste en formue for at give gode og sprøde pizzaer. For der skal ikke meget mere end en keramisk plade til for, at du får meget bedre muligheder og betingelser for at lave den perfekte pizza.

Hos Kagegrisen har vi tilmed også prisgaranti, hvilket betyder, at du på ingen måder giver for meget for din pizzasten. Vi har nemlig matchet priserne med vores konkurrenter samt givet et lille afslag mere i prisen, så det er ekstra attraktivt at handle hos os.

Dog holder vi os heller ikke tilbage fra at give et rigtig godt tilbud på vores pizzasten. Så hold gerne et rigtig godt øje, hvis du lurer på at købe en pizzasten, eller det er ved at være oppe over, at du skal udskifte den, du allerede har liggende derhjemme i køkkenet.

Køb din pizzasten i dag og sæt gang i pizzabageriet!

Kan du allerede smage den sprøde og tynde pizzabund? Så er der ingen grund til at holde dig tilbage. For vores mund løber også i vand ved blot at tænke på de mange lækre pizzaer, der kan laves med vores pizzasten.

Du behøver end ikke bevæge dig ned i gågaden eller hos den lokale isenkræmmer, da du kan handle alt til din pizza her. For foruden pizzasten har vi naturligvis flere forskellige pizzaskærere, så du nemt og hurtigt kan skære dine kommende pizzaer ud.

Vi leverer altid med ganske få hverdage og giver gratis fragt, hvis du bestiller en pizzasten og andet udstyr for mere end kun 599 kroner.

Den gode og lækre pizza fra Italien – eller næsten – er kun et klik væk! Vi glæder os til at betjene dig og give dig mulighed for mange gode smagsoplevelser.

Kagegrisen.dk
X