Viser alle 5 resultater

Bageplade

Vores omfattende udvalg af bageplader tilbyder både kvalitet og overkommelige priser.

Uanset om du foretrækker almindelige bageplader, bageplader med huller, justerbare bageplader eller bagestål, så finder du det hele her. Lad dine bagningseventyr begynde i dag!

-3%
(19) Original price was: 399,00 kr..Current price is: 389,00 kr..
-9%
(2) Original price was: 121,00 kr..Current price is: 109,95 kr..
-14%
(2) Original price was: 139,00 kr..Current price is: 119,00 kr..
(2) 109,95 kr.

Lav lækkert bagværk med vores bageplader

Mangler du nogle bageplader, så du kan komme i gang med at bage endnu mere? Eller er dine nuværende bageplader bare så slidte og skæve, at det er bedre at erstatte dem med nogle andre? Selv synes vi, at det er en lækker oplevelse at lave brød, kager og andre kreationer på bageplader, der er helt nye og lækre at se på. Det giver ny energi til bagelysten.

Hos Kagegrisen har vi derfor samlet et stort og varieret udvalg af bageplader, som gør det muligt at bage mange forskellige typer af brød og kager. Passer du godt på de bageplader, du finder herinde, kan vi også godt garantere, at du har pæne og brugbare bageplader de næste mange år.

Bag perfekt brød med en bageplade med huller

Sådan en har vi nemlig også blandt vores udvalg! Intet mindre kan gøre det, da en bageplade med huller er perfekt til brød. Vil du derfor gerne forbedre dine boller, flûtes og andet bagværk, er det oplagt med en bageplade med huller. For den sikrer nemlig, at fugten nemmere slipper væk, og at luften cirkulerer bedre i ovnen. Det giver både sprødere resultater og en bedre temperatur i bagværket.

Vi har blandt andet en bageplade med huller fra Patisse, der er justerbar og har slip let belægning. Den kræver kun noget bagespray for at være helt klar til brug. Det samme har vi også fra Städter, der ligeledes er anerkendt for sin høje kvalitet.

Ingen begrænsninger i køkkenet med vores bageplader og bagestål

Er du glad for at bage, møder du ikke nogen begrænsninger fra os. For vi nyder også selv tiden i køkkenet og har derudfra sammensat et udvalg af gode badeplader, som hjælper enhver bageentusiast med at lave brød med en god krumme og skorpe.

Blandt vores bageplader gemmer der sig også et stort udvalg af bagestål, som hjælper dig til at lave de sprødeste pizzaer, rundstykker, flûtes og meget andet. Det vil med andre ord føles som at bage i et professionelt bageri – og det får med garanti dit bagværk til helt nye højder.

Bageplade og bagestål i høj kvalitet til gode priser

Når der skal bages i stride strømme, skal du selvfølgelig også have bageplader ved din side, som kan holde til at blive brugt om og om igen. Det kan du være ganske sikker på og tryg ved i købet af bageplader hos os, da vi prioriterer kvalitet meget højt. Vi har derfor udelukkende bageplader fra nogle af de bedste producenter på markedet.

Det betyder dog ikke, at du skal grave dybt i lommerne, da vi foretrækker at køre med lave priser her på shoppen. Vi tilbyder derfor prisgaranti og har derfor altid de billigste priser på vores produkter. Det afholder os selvfølgelig heller ikke fra at have gode tilbud. Så hold gerne et ekstra vågent øje med vores shop næste gang, du mangler en bageplade.

Vi leverer desuden inden for ganske få hverdage.

Kagegrisen.dk
X