Heksefingre

Heksefingre opskrift

Bager Rikke har lavet en opskrift på heksefingre, som man bl.a. kan bruge til Halloween.

Ingredienser til heksefingre opskriften:

  • 375 gr hvedemel

  • 150 gr flormelis

  • 4 tsk vaniljesukker

  • 300 gr koldt smør (skåret i tern)
  • Ca 50 mandler
  • Lidt bagekakao og hindbærmarmelade til pynt.

DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN

-4%
-29%

Sådan laver du hjemmelavede heksefingre

  1. Hvedemel,flormelis og vanillesukker hældes i en skål.

  2. Tilsæt smør, og smuldr det ud, i blandingen. Ælt sammen til en ensartet dej.
    Bruger du køkkenmaskine, blandes det hele i skålen, og røres med k-spaden, til dejen er samlet.

  3. Læg dejen på køl i en times tid.

  4. Skold og smut mandlerne. Del dem i halve – på langs, som negle

  5. Forvarm ovnen til 180 grader alm.

  6. Tag dejen ud, og sær passende stykker af, som trilles til pølser.

  7. Giv pølsen et klem ca midt på, med begge hænders tommel- og pegefinger, og lav “leddet” på fingeren

  8. Lav lidt ridser med en skarp kniv, hen over leddet, som hud der folder.
    Lav ligeledes ledes lidt ridser, under hvor neglen skal sidde.

  9. Smør en smule marmelade på, der hvor neglen skal sidde, og på enden af fingeren.

  10. Klem en 1/2 mandel på, som negl.

  11. Pensel med lidt kakao, for at fingrene ser lidt beskidte ud.
    Bag i ca 10 min, eller til fingrene er let gyldne.

Velbekomme.

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X