Brugsanvisning: Brug en cocktailpind til at tage lidt farve fra krukken. Brug en ren pind hver gang du tilføjer mere farve, og tør den af på din marsipan eller fondant. For en dybere farve skal du blot tilføje mere farve. Ælt godt for at farve jævnt, ælt mindre for en marmoreret effekt. Sørg for, at farven forbliver midt i massen for at forhindre, at dine hænder bliver dækket af farve. Vask dine hænder med varmt vand og sæbe for at rense farven fra dine hænder.
Velegnet til mad på vandbase. Ikke egnet til farvning af chokolade.
Maksimal anvendelig dosis: 0,08 g / 100 g.
Ingredienser: Glukosesirup, sukker, fugtighedsbevarende middel: E422, vand, farve: E102, E110 og E133, stivelse, surhedregulerende: E330 og E331, fortykningsmiddel: E406, konserveringsmiddel: E202, E102 og E110 kan have en negativ effekt på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Kan indeholde spor af:mælk, soja, hvede, peanut, nødder, fisk, krebsdyr, selleri, sennep, sesam og muslinger.
Christina Rasmussen –
Allan Kjeldbjerg –
Arvid Kring –
Dorthe Thomsen –
Birgit Bruhns –