Brug af Oval hævekurv:
- Drys hævekurven med lidt rismel eller mel.
- Læg brøddejen i hævekurven.
- Efter hævningen vendes kurven forsigtigt over en bageform eller et brødbræt.
- Når du forsigtigt vipper kurven frem og tilbage, slipper dejen ofte.
- Sørg for, at brøddejen lander forsigtigt i bradepanden eller på brødbrættet.
- Rengør hævekurven ved at fjerne dejrester med en stiv børste eller vores børste til rengøring af hævekurve . Bank også let på kurven.
Bemærk: Hævekurven er kun egnet til hævning af dej, ikke til egentlig brødbagning. Derudover må denne hævekurv på ingen måde blive våd. Dette er for at forhindre vækst af skimmelsvamp.
Specifikationer
Form: Oval
Indhold: til omkring 900 til 1200 gram dej
Ydermål: 35 (l) x 15 (b) x 7 (h) cm
Materiale: Rattan
Karin Berg Nielsen –
Det er en gave
Finn Pedersen –