Brugsanvisning: Fjern låget og mikrobølgeovnen med fuld effekt (800w) i intervaller på 10 sekunder, indtil indholdet er begyndt at smelte. Rør godt og gentag, indtil det er helt smeltet. Alternativt smelt farven ved at placere gryden i varmt vand.
Vær opmærksom på, at udseendet af disse chokoladefarver inde i bøtten kan forårsage alarm på grund af de “skimmelagtige”, hvide mærker og cirkulære mærker på den farvede kakaosmør. Sugarflair kan forsikre dig om, at disse mærker ikke er skimmelsvamp, og de er en naturlig adskillelsesproces kendt som kakaosmørblomst eller “fat bloom”. Denne ” fat bloom” er forårsaget under fremstillingsprocessen, når farven er afkølet eller hærdet, hvilket forårsager ujævne krystaller. For at skimmelsvamp kan vokse kræver det vand, og chokolade er klassificeret som vandfri (indeholder ikke vand). Hvis du smelter chokoladefarven igen, forsvinder mærkerne, og det vil virke og smage som forventet.
Ingredienser: kakaosmør, farve: E171, E172. Dette produkt er: fri for nødder, GMO-fri, velegnet til vegetarer, velegnet til veganere.
Anonym –
Doris Fuder –