Ingredienser: Hvedemel, Hvedegluten, druesukker, emugator: E472e, rapsolie, melbehandlingsmiddel E300, enzym. .
Bage enzym 80g.
24,95 kr.
✅ Prisgaranti
Anvendes til alle slags brød og boller, gør dit brød luftigt og sprødt. Kan også bruges til deje der nedfryses.
Dosering 2-3% pr. kilo mel. Skal dejen nedfryses er doseringen 5 % pr. kg.
Kun 1 tilbage på lager
✅ Prisgaranti i DK
✅ Leveringstid: 1-2 hverdage
✅ Fri fragt v. køb over 599 kr.
Ellers fra 39,95 kr.
✅ 100 dages fuld returet
Gælder ikke råvarer. Læs mere her
Connie Rewers –
Anonym –
Allan Bo schmidt Jørgensen –
Elisabeth L. –
Jytte Rokkjær –
Mette –
Hanne Hansen –
Michael –
Ulla H. –
Kirsten Wøkk Larsen –
Skal lige prøve det først..
Winnie Entredicho –
Charlotte Andersen –
Maj-Brit Fyllgraf Sørensen –
Reinhard Gründler –
virker perfekt