Viser alle 7 resultater

Pandekagepande

Søger du efter en pandekage pande? Se vores udvalg af de forskellige pandekagepander. Husk vi har prisgaranti på din ordre.

-20%
39,95 DKK
49,95 DKK
49,95 DKK
49,95 DKK

Pandekagepande

En pandekage smager bare bedre, når den er hjemmelavet. Det kan du komme til at lave og smage med vores fantastiske udvalg af pandekagepander, som både byder på klassiske runde pander og pander med sjove figurer.

Med vores udvalg af pandekagepander, er der lagt op til sjov og hygge i køkkenet for både store og små. Vi har faste lave priser på vores produkter, men forkæler også gerne vores kunder med gode tilbud, så endnu flere pandekager kan blive bagt.

Hvorfor købe en pandekagepande?

Undrer du dig over, hvorfor det er bedre at lave pandekager med en pandekagepande frem for en almindelig pande? Selvom du sagtens kan lave pandekager på en almindelig stegepande, er det godt givet ud at købe en pandekagepande i stedet for.

Som det ligger i navnet, er den nøje tilpasset til brug til pandekager. En pandekagepande er derfor meget lettere og lavere og er dermed nemmere at håndtere, når pandekagen skal vendes.

Vil du derfor gerne gøre det nemmere og mere fornøjeligt at lave pandekager, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg og købe en hjem til køkkenet.

Pandekage pande med figur

Det tager tid at lave mange pandekager, så imens må det gerne være lidt sjovt. Derfor har vi her hos Kagegrisen sammensat et udvalg af pandekagepander med sjove og anderledes figurer.

Det betyder, at du kan lave pandekager, der er formet som et kohoved, et bamsehoved, et hjerte, et klovnehoved og endda også en sød smiley figur. Det giver mulighed for at lave sjove og anderledes pandekager, som både er sjove at lave og sjove at spise og servere.

Er du god til pandekagekunst, kan du også eksperimentere med pandekagedej i forskellige nuancer, så afmærkningerne får en anden farve end resten af pandekagen. Det er der selvfølgelig også mulighed for på de runde og helt flade pandekage pander, som vi også har her på shoppen. Her er der endda plads til at freestyle endnu mere.

Søde og små pandekager med en blinispande

Vil du gerne lave små, søde pandekager? Det kan du med fordel gøre på en blinispande, da den gør det nemt for dig at lave små pandekager, der er lige store. Hullerne har en dybde, som både giver mulighed for at lave tynde og tykke pandekager alt efter, hvad du er til, eller hvad du gerne vil servere.

Ligesom de øvrige pandekagepander, er den med non-stick belægning, hvilket gør det nemt at vende pandekagerne, da dejen nemt slipper.

Lav alle de pandekager du vil med rette vedligehold

Det er sjovt og legende let at lave pandekager med en pandekage pande. Det kan det blive ved med at være i lang tid fremover, hvis du anvender og vedligeholder din pandekage pande med non-stick belægning korrekt.

Det gør du ved, at:

  • Vaske panden med opvaskemiddel før brug
  • Opvarme pandekagepanden ved svag varme (hurtig opvarmning ødelægger panden)
  • Lade panden køle af efter brug
  • Vaske panden med opvaskemiddel efter brug

En pandekage pande bør altid vaskes godt efter brug, da madrester ellers kan sætte sig fast og ødelægge belægningen – og så har du lige pludseligt ikke en non-stick pande mere.

Få en pandekage pande til en billig pris

Pandekager er fantastiske. Ikke kun fordi de smager rigtig godt, men også fordi de er billige at lave. Sådan bliver det også ved med at være, hvis du køber din kommende pandekage pande hos os. Vi har nemlig de bedste priser på pandekage pander, da vi kører med prisgaranti. Vi matcher derfor konkurrenternes priser og justerer hele tiden vores priser efter det.

Du kan derfor være helt sikker på at få en pandekagepande til en billig pris, uden du giver for meget for den. Er du heldig, falder du også over et tilbud, da vi jævnligt forkæler vores kunder ekstra ved at sætte priserne yderligere ned.

Så kig dig gerne omkring her på siden og læg den pandekagepande i kurven, som du allerbedst kan lide. Så går der ikke længe, før du står og vender pandekager helt op til loftet.

Køb din pandekagepande online i dag

Selvom vi ikke er lige så hurtige som ekspedienten i en fysisk forretning, er vi nu alligevel ret effektive til at sende vores ordrer afsted. Derfor kan du trygt og roligt bestille en pandekage pande hjem til dig fra vores webshop. Vi pakker hurtigere, end det tager at lave en portion pandekager, og sender dem afsted til dig til den valgte adresse.

Ring eller skriv endeligt gerne til os, hvis du gerne vil vide mere om pandekagepanderne, hvordan du bedst behandler dem, eller hvis du leder efter noget helt særligt. Vi er specialister i pandekagepander, så der er ikke det spørgsmål, vi ikke vil forsøge at besvare.

Vi glæder os til at betjene dig, så du kan få lavet verdens bedste pandekager.

Kagegrisen.dk
X