Viser alle 2 resultater

Minutur

Køb dit minutur / køkkentimer hos Kagegrisen til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

39,95 kr.

Hold styr på bollerne med et minutur

Vil du gerne være fri for at bruge mobilen, når der skal holdes øje med tiden for bollerne eller kagen i ovnen? Eller vil du bare gerne gøre det nemmere at holde med dit bagværk og madlavning generelt? Det kan vi godt forstå!

For os er et minutur ganske uundværligt, når vi kokkerer og bager i køkkenet. For med det ved hånden slipper du for at skulle huske på, hvornår dit bagværk eller din lasagne har fået nok.

Alle vores minuture kan holde øje med din madlavning i op til en time ad gangen - så der er rigeligt mulighed for at bruge godt med tid i køkkenet.

Slut med mad eller boller, der brænder på med et minutur

Du har sikkert prøvet det før. Du står der med de lækreste pølsehorn eller en ny og spændende kage, som du kommer i ovnen. Du tjekker lige uret, inden du sætter dem ind og tænker; “Om 15 minutter skal jeg lige tjekke, hvordan det ser ud”. Og så... Glemmer du det, fordi du blev optaget af noget andet i mellemtiden. Resultatet er nogle pølsehorn, som desværre smager mere brændt end hvad lækkert er.

Det er virkelig ærgerligt - og det skal selvfølgelig ikke ske igen! Det gør det heller ikke, hvis du investerer i et minutur fra os. Med det kan du stille tiden med det samme, du kommer dit bagværk eller anden madlavning i ovnen. Minuturet lyder højt nok til, at du ikke er i tvivl, uanset hvor i boligen du befinder dig på tidspunktet.

Hav gang i flere lækkerier i køkkenet med to minuture

Hvorfor nøjes med et enkelt minutur? Når du kan have to og gøre det nemmere at holde øje med flere ting på én gang? Det kan være en stor fordel at have mere end ét minutur stående i køkkenet. For hvor ofte er det ikke lige, at man sætter gang i flere forskellige typer af bagværk, når nu man alligevel er i gang?

Med to minuture (i to forskellige designs) kan du holde fuldstændigt styr på bollerne og pølsehornene eller pladekagen og dine muffins på én og samme tid. Det er smart, nemt og enkelt.

Få et minutur til en rigtig god pris

Det behøver ikke koste mange penge at få helt styr på bagværket. Vores minuture fra henholdsvis JOIE og Metaltex koster således ikke meget mere end ingredienserne til en stor portion luftige boller. Det er derfor hurtigt “bagt” hjem igen, hvis du vælger at investere i en af vores smarte og søde minuture. 

Vi har både et minutur i et flot, klassisk og afdæmpet design såvel som et minutur designet som Piggy Wiggy til dig, der godt kan lide det lidt skæve eller sjove.

De er begge i en rigtig god kvalitet. Så du kan være ganske tryg ved at skulle bruge dem i køkkenet, da de kan holde til at holde øje med mange timers bagning eller madlavning.

Et minutur kræver ikke strøm eller vedligehold

Det er meget nemmere at benytte et minutur kontra en mobiltelefon til at holde øje med bagværket eller madlavningen. For de løber aldrig tør for strøm eller kræver vedligehold for at fungere optimalt. Det er meget praktisk og enkelt - præcist som det skal være i køkkenet. Desuden slipper du også for at få en mobiltelefon, der er klisteret ind i mel eller dej, når du bruger et minutur i stedet.

Der er med andre ord kun fordele ved at benytte dig af et minutur i forbindelse med bagværk og madlavning – og det er vi vilde med her hos Kagegrisen.

Køb dit minutur online hos Kagegrisen

Er dit nuværende minutur stået af? Eller har du lige fundet ud af, at det kunne være rart med et minutur, når du er i køkkenet? Faktisk kan du lægge et minutur i kurven helt uden at bevæge dig ud af køkkenet, da alt foregår online. Vi har gjort det så enkelt som muligt, så det kun tager ganske få minutter at lægge i kurv og bestille minuturet direkte hjem til din dør.

Når det er bestilt, pakker vi og lægger minuturet over i hænderne på vores hurtige postbud. Du kan derfor godt forvente en hurtig levering. Det gælder også, hvis du beslutter dig for at bestille mere end et minutur hjem til døren - f.eks. en håndmixer, skåle eller måske bageblandinger. Vi har det hele og mere til, når det kommer til køkkenudstyr og bageudstyr.

Ring eller skriv gerne til os, hvis der er noget, du har brug for hjælp til. Særligt hvis du også søger noget helt specifikt, som du umiddelbart ikke kan finde på shoppen.

Vi er her for at hjælpe dig og give dig fantastiske oplevelser i køkkenet!

Kagegrisen.dk
X