Viser alle 2 resultater

Isske

Køb din isske hos Kagegrisen til billige priser. Se vores udvalg af isskeer her. Hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

(4) 74,95 kr.

Server hjemmelavet is i stride strømme med en isske

Solen skinner. Det er varmt. På sådan en dag er der ikke noget så lækkert som en god omgang hjemmelavet is med frisk frugt og bær. Men hvad skal du lige anrette det med? Det er her, en isske fra Kagegrisen kommer ind i billedet. For med den kan du servere hjemmelavet is i stride strømme, fordi den nemt og hurtigt hjælper dig med at lave de flotteste kugler.

En almindelig ske kan måske også gøre det, men kuglerne bliver bare ikke lige så flotte og heller ikke i nærheden af at være lige så store og lækre som med en isske. Så elsker du også is ligesom os, er vi sikre på, at du får stor glæde af den.

Lav flotte og velsmagende vaffel med kugler

Det er fristende at købe en is, når turen går forbi stranden og den lokale iskiosk. Men det er bare så dyrt. Sådan behøver det ikke at være – og er du lidt nærig, eller vil du bare gerne kunne lave en lækker vaffel med is, når du har lyst til det, giver det absolut kun mening at investere i en isske.

Med den kan du meget nemt og hurtigt lave en lækker gammeldags is med to eller flere velsmagende iskugler af eget valg fra fryseren. Er du god ved dig selv, topper du de lækre og fristende kugler med guf, flødeskum og en flødebolle. Så bliver det ikke meget mere sommerligt og lækkert.

Brug løs af vores isskeer året rundt

En isske er til for at blive brugt – så det skal den naturligvis. Derfor er det selvfølgelig heller ikke kun om sommeren, at du skal bruge løs af vores isske. Det kan du også sagtens om vinteren, hvor sådan en er eminent til varme belgiske vafler med is, brownies med is eller en kold kakaodessert med vaniljeis og flødeskum.

Vores isskeer er af høj kvalitet, så de kan sagtens tåle at blive brugt samtlige dage i løbet af sommeren, eller når hyggen skal indfinde sig om vinteren. Vi har blandt andet en isske fra GastroMax, der er lavet med et ergonomisk greb, er nem at rengøre og som laver iskugler uden problemer.

Få en isske til en rigtig god pris hos Kagegrisen

En isske er en billig og nem måde at lave lækre isdesserter på. Den koster nemlig mindre, end hvad en god liter is som regel koster i supermarkedet. Især når du køber den her hos Kagegrisen, da vi har ekstra gode priser på vores isskeer takket være vores prisgaranti.

Du kan derfor faktisk få en isske helt ned til 15 kroner. Så kan der laves kugler og langes gode isdesserter over bordet i lange baner. Hold gerne et ekstra godt øje med vores isskeer, da vi løbende opdaterer udvalget. Så har du på et senere tidspunkt brug for endnu en isske, en der er lidt større eller måske mere avanceret, er du velkommen til at lægge vejen forbi vores webshop.

Lav selv hjemmelavet is til din isske med vores udstyr

Det er ikke kun gode isskeer, vi tilbyder her på shoppen. For er du ved at gå all in på at lave is derhjemme og at gøre det en anelse mere delikat end normalt, er du kommet til det helt rette sted.

For vi har også et fantastisk udvalg af condibøtter, håndmixere og andet udstyr, som gør det nemt, hurtigt og enkelt at gå i gang med at lave lækkert hjemmelavet is. Du finder det hele ved en søgning i søgefeltet – og kan du ikke finde, hvad du leder efter, er du velkommen til blot at kontakte os. Så sørger vi for at hjælpe dig videre, så du kan få stor glæde af din isske, og hvad du ellers gerne vil finde hos os.

Køb din isske online hos Kagegrisen

Kan du nærmest allerede smage isen eller den lækre vaffel? Is kan smage ganske himmelsk, og vil du gerne servere det pænt i skåle, vafler eller andet, er det bare med at lægge din isske i kurven. Herefter er du også mere end velkommen til at klikke dig rundt på vores webshop for at se, om ikke der er et eller flere produkter, du har brug for hjemme til dit køkken eller som en del af din boligs interiør.

Når du lægger i kurven for mere end 599 kroner, sender vi det ganske gratis afsted til dig – og så endda med kun 1-3 dages levering.

Vi håber, du finder en masse inspiration i vores udvalg og bliver fristet til at komme i gang med kreative projekter og retter i køkkenet.

Husk, vi altid er her for at hjælpe dig på enten telefon eller mail.

Kagegrisen.dk
X