Viser et enkelt resultat

Forklæde

Se vores udvalg af forklæder her til ultra billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.


Bag løs i køkkenet med et lækkert forklæde

Et forklæde hører på ingen måder fortiden eller gamle kogekoner til. Det er et praktisk stykke tøj for både børn og voksne, der som os godt kan lide at bruge mere end bare et øjeblik i køkkenet. For med et forklæde kan der om noget gives los i køkkenet, da du eller børnene ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt melet fra bordet eller den klistrede karamel fra gryden kommer på tøjet.

Det må også gerne kunne ses, at der er gang i den i køkkenet – og det er virkelig her et forklæde kommer til sin ret. Om du foretrækker naturfarver eller et klassisk sort forklæde er ingen hindring, da vi har begge dele. Så tag gerne et kig i vores udvalg og se, om ikke der er et forklæde eller to, der kalder på at komme hjem og hænge i dit køkken.

Hvorfor bruge et forklæde i køkkenet?

Selvom du måske hverken er mesterbager eller mesterkok, giver det rigtig god mening for dig at eje et forklæde. For kan du som os bare godt lide at være kreativ og at slå hovedet fra ved at slå lækre deje op eller ved at opfinde lækre kageopskrifter til hjemmebrug, er det fantastisk at kunne ”hoppe i” et forklæde og ellers dykke ned i et bageunivers, uden at skulle bekymre sig om pletter på kjolen eller mel på bukserne.

Vi er faktisk helt sikre på, at du ikke kan undvære dit forklæde, når først du får det hjem, da det helt automatisk giver en større lyst til at stå i køkkenet.

Flotte forklæder til børn

Når børn leger, lærer de bedst. Sådan er det bestemt også i køkkenet, hvor de blot skal have lov til at folde sig kreativt ud – naturligvis uden bomber af mel over det hele. Her er et forklæde også en rigtig god ide, da det giver børn helt frie rammer til at ælte, mixe og hvad ellers, de har lyst til i køkkenet sammen med dig.

Vores forklæder til børn er af en rigtig høj kvalitet. De tåler derfor at blive vasket ofte – børn behøver derfor på ingen måder at holde igen, når de har et forklæde fra Kagegrisen på.

Designet af vores forklæder er også professionelt. Det håber vi, giver børn ude i køkkenerne et godt selvtillidsboost og en følelse af, at være lidt sejere end før, når de går i gang med at bage boller, kager, småkager og andre lækkerier.

Forklæder til bagevenlige priser

Selvom forklæder er et godt tilbehør i køkkenet og kan gøre det meget sjovere at bage og lave mad, bliver det også lidt sjovere, hvis ikke det er dyrt. Det er vores filosofi og derfor har vi udelukkende forklæder i en høj kvalitet til en god og bagevenlig pris.

Børn kan med andre ord klædes meget billigt på til sjov og spas i køkkenet, hvilket også gælder det samme for de voksne. Så er der også til lidt ekstra køkkenudstyr, opgraderinger eller måske ekstra lækre ingredienser til de saftige boller eller den luftige kage.

Husk, at vi har en hel verden af fantastisk bageudstyr til rådighed her på shoppen. Mangler du derfor nogle nye condibøtter, en ny håndmixer, springforme eller måske muffinsforme har vi det alt sammen og mere til her på shoppen. Du finder det nemt og hurtigt ved at benytte vores søgefelt. Ellers sidder vi også klar til at hjælpe og guide dig på telefon eller mail.

Køb et forklæde til hygge i køkkenet hos Kagegrisen

Kan du nærmest allerede mærke dejen mellem fingrene til de boller, du glæder dig til at lave? Eller kan du dufte den nybagte kage? Så er der ingen tid at spilde. For lægger du dit forklæde i kurven allerede i dag, kan vi nærmest garantere, at du har det i hænderne inden for meget få hverdage.

Hos os er der ingen lange ventetider, da vi godt selv ved, hvor skønt det er at kunne trække i forklædet og gå i køkkenet for at hygge nogle timer. Falder du også over nogle andre produkter her på shoppen, giver vi gratis fragt, når du køber for mere end 599 kroner. Det kan du få mange lækre ting for her på shoppen – så gå hellere end gerne på udkig.

Hvad der også er vigtigt for os at nævne er, at du gerne må kontakte os, hvis du leder efter et bestemt produkt, men ikke umiddelbart kan finde det her hos os. Så hjælper vi gerne ved at kigge på vores lager eller spørge hos vores leverandører. Hold derfor ikke igen med spørgsmål, da vi er her for at hjælpe dig – og for at sende dit forklæde afsted hjem til dit køkken naturligvis.

Tilbage er der kun at sige: Klar, parat, bag!

Kagegrisen.dk
X