Viser et enkelt resultat

Donut maskine

Få den perfekte form på dine donuts med en donutmaskine. Vi tilbyder alle vores danske kunder prisgaranti og du får dine varer leveret indenfor 2-5 hverdage.

-54%
229,95 kr.

Lav originale donuts med en donut maskine

Du har sikkert smagt færdiglavede donuts overdådigt pyntet med slik, glasur og krymmel. Hvorfor ikke lave dem selv? Og med en donut maskine kan du få det helt perfekte udseende og den gode smag. De er ingen sag at lave donuts, når man har en donutmaskine, også kaldet en donut maker. Vi forhandler forskellige modeller af donut maskiner, og har blandt andet en Emerio i en lækker lyserød farve og en anden af mærket Champignon. Begge modeller laver 7 donuts ad gangen. 

Fordelene ved en donut maskine

Fremfor at lave dine donuts ved at opvarme olie i en pande og selv forme dine donuts, er fordelene ved en donut maskine, at du slipper for gryden med olie og så får du 7 helt ensartede donuts, som du efterfølgende kan pynte lige efter din fantasi. Børnene vil elske at være med til at lave de lækre donuts, og hvis du sørger for at have købt rigeligt med slik og krymmel ind og lave glasur i forskellig farve, så vil de hurtigt kunne lave hver deres egne små donut mesterværker.

Facts om donuts

Mange tror nok, at donuts stammer fra USA. Men faktisk kommer donuts oprindeligt fra Holland, hvor de laver de såkaldte olykoeks, som oversat betyder oliekager. Og det var også hollænderne, som bragte deres opskrift med til USA i midten af 1800-tallet. På det tidspunkt havde kagerne ikke det karakteristiske donut hul i midten. Og man må sige at kagerne blev en stor succes i USA. I dag sælges der over 10 milliarder donuts om året i USA. Vidste du, at der findes en international donut dag? D. 5. juni er udover at være Danmarks grundlovsdag og Fars dag også den internationale donut dag.

Hvornår lavede man den første donut maskine?

Nu troede du nok, at en donut maskine er en ny opfindelse, men der tager du fejl. Den første donut maskine blev opfundet af en russisk immigrant tilbage i 1920. Den blev så vel modtaget af amerikanerne, at manden som opfandt den få år senere kunne kalde sig millionær.

Sådan laver du en donut dej til din donut maskine

Donutdej til din donut maskine laves ved at du blander en gærdej, som du hælder i din donutmaskine. Når din donut har fået den rette gyldenbrune farve, er den færdig, og så skal du blot lade den køle af før du kan begynde selve pyntningen af den. En donut er en rigtig kaloriebombe, som indeholder op mod 300 kalorier. Dog vil du få en lidt sundere version ved at lave dine donuts i en donut maskine, hvor dejen ikke suger alt fedtet til sig. Du kan faktisk godt bage dine donuts i ovnen, men de mister en del af den tekstur, som de er kendt og elsket for.

Køb en donut maskine og lave lækre donuts

Med en donut maskine fra Kagegrisen er det ingen sag at fremtrylle flotte og farvestrålende donuts, pyntet med alt godt fra kategorien “Kagedekoration”. Køb forskellige pastafarver, krymmel, sukkerkugler og sukkerprint, spæd op med bland-selv-slik, og du er klar til at lave nogle meget fantasi- og smagfulde donuts. Invitér børnenes venner over og få en sjov eftermiddag. Køb små kasser og lad vennerne få deres egne kreationer med hjem. Det vil helt sikkert være et stort hit og noget som gerne må gentages. God fornøjelse med at lave dine egne donuts med en donut maskine fra kagegrisen!

Kagegrisen.dk
X