Viser et enkelt resultat

Chokoladefontæne

Se vores gode udvalg af chokoladefontæner til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

(1) 259,95 kr.

Chokolade i stride strømme med en chokoladefontæne

Chokolade smager godt. Chokolade er lækkert. Chokolade er også godt for dig, fordi det indeholder koffein, theobromin og fenyletylamin, der gør dig frisk og glad. Men, det indeholder også fenol, der modvirker hjertekarsygdomme. Hos Kagegrisen mener vi derfor, at du kun kan spise for lidt chokolade.Det er netop her, en chokoladefontæne kommer ind i billedet. For med den kan du om noget få chokoladen til at flyde i stride strømme. Sammen med frugt og bær kan du hurtigt gøre en lækker snack klar, til når du er samlet med vennerne eller bare gerne vil hygge med dig selv.

Men, en chokoladefontæne kan selvfølgelig også benyttes til forskellige typer af bagværk, som smager ekstra godt med et chokoladeovertræk. Den kan derfor benyttes til mange ting i køkkenet og kommer derfor ikke til at samle støv eller det, der ligner.

Hvordan fungerer en chokoladefontæne?

En chokoladefontæne er meget nem at benytte. For det eneste der skal til er, at du først varmer chokoladen. Dette kan være i mikroovnen eller i et klassisk vandbad. Når chokoladen er smeltet og lækker, hælder du det over i fontænen og starter for motoren. Denne sørger for at holde chokoladen varm, så den bliver ved med at være flydende og dermed kan pumpes rundt.

Ja, faktisk er det som et lille springvand – et meget velsmagende et af slagsen, som du kan dyppe jordbær, ananas, hindbær og mange andre bær og frugter eller bagværk i, som du synes, smager rigtig godt sammen med smeltet chokolade.

Chokoladefontæne i vaskeægte retrostil

Når nu chokoladefontænen er centrum for hyggen, gør det heller ikke noget, at den er pæn at se på, mens den er i brug. Det har vi i hvert fald taget højde for her hos Kagegrisen, hvor vi udelukkende har sammensat et udvalg af chokoladefontæner i retrostil. Er du derfor også vild med retroens farver og former, er det som at træde ind i en vaskeægte chokoladehimmel hos os.

Prøv bare at se den røde retro chokoladefontæne fra Emerio, der nærmest kalder på at blive fundet frem og brugt, hver gang der er godt vejr eller en hyggelig lejlighed byder sig. Med en kapacitet på 500 gram chokolade er der til mange lækre godbidder!

Husk en god rengøring

En chokoladefontæne er mest lækker i brug, når den er helt ren. Dertil virker den også bedst, hvis den bliver gjort helt og aldeles ren efter brug hver eneste gang. Det kan måske virke som lidt af et arbejde, da der er chokolade over det hele – men det betaler sig, da det giver dig lyst til at bruge den næste gang, chokolade- og bærtrangen melder sig.

Den er meget nem at skille ad og dermed vaske op enten i hånden eller i opvaskemaskinen. Husk dog, at motoren ikke tåler vand. Denne del skal derfor blot tørres af med en fugtig klud og sæbe.

Forkæl dig selv med god chokolade til chokoladefontæne  

Hos kagegrisen har vi naturligvis ikke kun sørget for at have nogle gode og fantastiske chokoladefontæner ved hånden. Vi har også sørget for at have lækker chokolade, der er perfekt egnet til chokoladefontæner. Det betyder, at du ikke behøver gå ud og lede efter chokolade andre steder – vi har nemlig det hele her hos os.

Det er en meget lækker chokolade, der er høj i kakao og rig på kakaosmør. Den smager derfor af meget og går rigtig godt sammen med friske bær og syrlige frugter som ananas og appelsin. Hvis du bestiller chokolade til din kommende chokoladefontæne her hos Kagegrisen, kan du gå i gang med selvforkælelse, så snart du får det ind ad døren. Tjek det derfor gerne ud og se, om ikke det kan friste – for vi lover, det smager fantastisk (Willy Wonka ville helt sikkert blive misundelig).

Spis dig mæt i chokolade med en chokoladefontæne fra Kagegrisen

Selvom det måske ikke anbefales i madpyramiden, skal der nu være plads til det en gang imellem. For chokolade giver en fantastisk glæde. Den skal du selvfølgelig ikke snydes for. Derfor har vi ikke kun et godt og fristende udvalg af chokoladefontæner og chokolade til chokoladefontæner – vi har også særdeles gode priser på det hele.

For ganske få hundrede kroner kan du derfor komme i gang med at svøbe frugter og bagværk ind i chokolade. Vores pose med chokolade indeholder endda 2,5 kg – så der er til mange hyggelige eftermiddage eller aftener på terrassen. Der er selvfølgelig også prisgaranti på det hele. Så du finder ikke modellerne billigere andre steder.

Er det lige noget for dig, og løber din mund allerede i vand ved tanken om et springvand af chokolade i weekenden, er det bare med at få lagt i kurven. Så sender vi det afsted med lynets hast, så du kan få stillet din chokolade- og hyggetrang.

Kagegrisen.dk
X